Colfer als kind getuige van buitenaards leven…

De Amerikaanse acteur Chris Colfer, vooral bekend door zijn rol van Kurt Hummel in de serie Glee, was onlangs te gast in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon om zijn nieuwe boek te promoten. Tijdens het interview beweerde hij dat hij als kind getuige is geweest van een bovennatuurlijk fenomeen. Dit valt te lezen op de website www.ninefornews.nl.

Colfer vertelde aan presentator Jimmy Fallon dat hij al op jonge leeftijd gefascineerd was door buitenaardsen en zelfs naar Peru afreisde op zoek naar aliens.Hij legde uit dat hij toen hij jonger was eens bezoek heeft gehad van een alien: “Toen ik nog een kind was, had ik bronchitis en was ik erg ziek,” zei hij. “Ik nam veel hoestdrank, dus misschien was het wel een hallucinatie.” “Ik werd midden in de nacht wakker en zag dat er aan mijn voeteneinde een kleine alien stond,” vervolgde hij.

 Colfer vertelde vervolgens hoe de alien telepathisch met hem communiceerde: “Ik was verrast en begon niet te schreeuwen,” zei hij. “Hij was zo schattig, ik kon het gewoon niet. Hij was zo lief en zei: ‘beterschap’.” Colfer won vanwege zijn rol in Glee een Golden Globe. Hij stond ook bovenaan de bestsellerslijst van de New York Times en stond in 2011 in de lijst van 100 meest invloedrijke mensen van Time Magazine.

Lees ook:Sting stond oog in oog met spoken
Lees ook:Ze wist meteen dat het haar broer was
Lees ook:Wie sprak er ‘s nachts tegen het kleine jongetje…
Lees ook:Man bouwt tempel voor buitenaards wezen…
Lees ook:“Ik wist opeens 100 procent zeker dat ik zou sterven…”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>