De Akasha Kronieken; boek van de ziel…

De Akasha Kronieken worden ook wel het ‘Archief van de Ziel’ of het ’Levensboek’ genoemd. Akasha is een Sanskriet begrip dat we terugvinden in vele heilige teksten. Het betekent ‘grenzenloze ruimte’. Je kunt het zien als een universeel kennisveld waar alle informatie van elke ziel die ooit geleefd heeft is opgeslagen. Het bevat tevens de volmaakte blauwdruk van elke ziel.

De Akasha Kronieken zijn een bewustzijnsdimensie waarin de vibratie van elke ziel en zijn reis wordt bewaard. Deze dimensie is overal geheel aanwezig en altijd, waar ook ter wereld, volledig toegankelijk voor iedereen wiens verlangen groot genoeg is om zich ermee te verbinden. Ze bevatten dus niet alleen alles wat elke ziel in de loop van zijn bestaan ooit heeft ervaren en gedaan, maar ook informatie over toekomstige mogelijkheden. De Akasha Kronieken zijn wel vergeleken met een ‘kosmisch internet’. De Akasha reader kent als het ware het wachtwoord om je toegang te verlenen tot voor jou relevante informatie.Zoals gezegd kan iedereen in principe dit contact leggen. We zouden een andere wereld creëren als alle mensen zouden leven vanuit deze bron van wijsheid en liefde die onze ziel is.  Uitgangspunt en doel van de Akasha Kronieken is dat we ons op optimale wijze in de aardse dimensie verwezenlijken. Daarin ligt immers de grootste vervulling zowel voor onszelf als onze omgeving.

Volgens de mensen van www.akasha-praktijk.com zit het leven vol uitdagingen, keuzes en moeilijkheden. Contact met de wijsheid van je ziel is daarbij een prachtige richtingwijzer. Via de Akasha Kronieken, ook wel het archief van de ziel genoemd, is dit contact mogelijk. Jeannette: “ Na jarenlang gewerkt te hebben als professioneel spiritueel begeleidster, psychotherapeute en healer is voor mij deze verbinding met onze essentie de meest vruchtbare ingang gebleken voor het begrijpen en oplossen van problemen en vragen op ons levenspad.”

Lees ook:Akasha, een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat
Lees ook:Het nieuwe tijdperk is in aantocht
Lees ook:De Vierde Dimensie…
Lees ook:Een interview met Norma Prikanowski over “Cadeautjes uit het Hiernamaals”
Lees ook:De ziel is de essentie van je bestaan…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>