Tweelingen die tot de verbeelding spreken…

Tweelingen blijven tot de verbeelding spreken. Wat dacht je van de tweeling Ashlee en Andrea. Deze tweelingdames kregen elk een jongenstweeling en werden ook uitgerekend op exact dezelfde dag. Omdat de echtgenoten van deze dames ook tweelingjongens in hun familie hadden, is de toeval in dit verhaal iets gemakkelijker om te begrijpen.

Tweelingen die bij geboorte worden gescheiden, zijn interessante wetenschappelijke onderzoeksobjecten. Meestal hebben zij bijzonder gelijklopende karakteristieken, terwijl ze toch apart werden opgevoed. In het geval van deze tweelingbroers uit Ohio, de overeenkomsten zijn niet verrassend, maar buitengewoon. Om te beginnen werden ze door hun adoptie-ouders allebei Jim genoemd. Ze huwden allebei een vrouw met de naam Linda en hadden enkel zoons. Die werden James en Alan genoemd. De Jim’s gingen allebei naar de politieschool en hielden van klusjes in huis en tekenen. Ze hadden zelfs allebei een hond die Toy heette. Ze scheidden en trouwden opnieuw. Hun tweede echtgenotes heetten allebei Betty. Wanneer ze 39 waren, in 1979, hebben deze mannen elkaar voor het eerst ontmoet. Elkaar leren kennen, moet een echte rollercoaster geweest zijn.

Siamese tweelingen zijn per definitie bijzonder, maar Abigail en Britanny zijn wel echt een uniek exemplaar. Ze delen één lichaam, maar hebben wel twee hoofden. Beide hebben ze controle over hun eigen helft van het lichaam. Het moge duidelijk zijn dat ze goed samen moeten werken! Ze hebben goed met hun conditie leren leven en leiden een gelukkig leven. Ooit hopen ze zelfs te trouwen! Wil je meer voorbeelden zien? Kijk dan op: www.verbluffend.com.

Lees ook:Tweelingen hebben een extra zintuig
Lees ook:Tweelingen hebben een dubbele persoonlijkheid…
Lees ook:Vijf tips die de basis vormen voor het praten met dieren…
Lees ook:Schapen die gezichten herkennen…
Lees ook:Zielsliefde kun je ervaren met verschillende intensiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>