Institute of Siberian Shamanism: ‘Call off the Shaman’…

Institute of Siberian Shamanism houdt in het weekend van 2 en 3 september de ‘Call off the Shaman’. Deze open dagen duren van 10.30 tot 17.00 uur en hebben als thema: Onderzoek wat je echt wilt – luister naar je hart…. Leef wat je werkelijk bezielt…

De roep van het sjamanisme horen wij in ons wanneer dit onderdeel is van onze voorbestemming. Ieder die deze roep heeft gehoord, gevoeld of het intense verlangen heeft ervaren, herinnert zich het moment of de bijzondere innerlijke staat. Het gebeurt je tijdens een ritueel, tijdens een droom, de natuur of door iets te lezen wat lijkt in te slaan als een ‘bom’. Vaak vertellen mensen dat ze niet precies kunnen omschrijven wat het was, maar weten altijd hun heldere staat te omschrijven, ‘het zekere weten’ hier wat mee te ‘moeten’ en het gevoel of de ontroering van thuis te komen. Eén van de mogelijkheden is om de rituelen op de open dag Call of the Shaman bij te wonen. Iedereen is meer dan welkom.

Institute of Siberian Shamanism organiseert opleidingen en sjamanistische rituelen door heel Nederland en België, opleidingen, cursussen, sjamanistische healingen, zomerweken in Duitsland en Ardennen op krachtplaatsen, Soulretrieval Powerextraction etc. Wil je uitvinden of sjamanisme jouw weg is? Of the call of the shaman in jou te horen of voelen is?  Institute of Siberian Shamanism zit aan de Heigatstraat 7 in Etten Leur. Kijk voor meer infomatie op de website:  www.siberischsjamanisme.nl.

Lees ook:Open dag Institute of Siberian Shamanisme…
Lees ook:OPLEIDING SJAMANISTISCH HEALER
Lees ook:Interessant programma Institute of Siberian Shamanism…
Lees ook:Opleiding ‘Sjamanistisch healer’ bij Institute Siberian Shamanism…
Lees ook:‘Places of Power in de Ardennen…’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>