Schim vastgelegd in tombe Egyptische priester…

Spookjagers hebben naar eigen zeggen een schim vastgelegd op video op de plek waar de mummie van een Egyptische priester wordt bewaard. In een filmpje op NineforNews is te zien hoe een zwarte schaduw voor de camera verschijnt en vervolgens in een tombe verdwijnt. Sean Reynolds en Rebecca Palmer filmden in maart dit jaar in het Leeds City Museum voor hun paranormale televisieshow. Zij denken dat ze de geest van de priester hebben vastgelegd.

In het museum bevindt zich de tombe van de Egyptische priester Nesyamun, die meer dan 3000 jaar geleden is overleden. Zijn geest zou nog rondwaren in het museum.“Al onze apparatuur deed raar,” zei Sean. “Het was Jane, onze cameravrouw, die de schaduw zag.” “Tijdens het bewerken van de beelden hoopten we dat het niet iets was wat zij alleen met haar eigen ogen had gezien,” voegde hij toe.  “Het was geweldig om te zien dat we de verschijning zo duidelijk op camera hadden vastgelegd,” zei hij verder. De schaduw liep volgens hem recht in de tombe aan de rechterkant. “Ik denk zeker dat het zijn geest zou kunnen zijn.”

Sean wees erop dat er vaker vreemde dingen worden waargenomen in de ruimte waar de tombe van Nesyamun wordt bewaard. Het stel, dat op een kerkhof woont, werkte aan series als The PAST Hunters en Ghost Dimension. Op 15-jarige leeftijd zag Sean naar eigen zeggen voor het eerst een geest. Hij werd midden in de nacht wakker en zag een geest van een grote man aan zijn voeteneind zitten.De mummie van Nesyamun werd in 1823 overgebracht naar het Leeds City Museum en wordt gezien als één van de meest opzienbarende mummies in Groot-Brittannië. Bekijk het op www.ninefornews.nl (foto’s internet).

Lees ook:Stem van geest vastgesteld…
Lees ook:Geest van Tutbury Castle laat van zich horen…
Lees ook:Vrouw verdwijnt door muur van oorlogsschip…
Lees ook:Brit filmt spookachtig figuur…
Lees ook:Astrale ontzieling; motorrijder zweeft boven eigen lichaam…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>