Wie houdt ons toch in de gaten…

Er zijn beelden opgedoken van wat volgens UFO-onderzoekers een buitenaards ‘moederschip’ is. Het object is vastgelegd door camera’s aan boord van het internationale ruimtestation ISS, meldt persagentschap Sputnik. Dit valt te lezen op de site NineforNews.

Alien-jagers Blake en Brett Cousins zetten beelden van het object deze week op YouTube. In de video, die inmiddels meer dan 100.000 keer is bekeken, is een wazig object te zien dat in eerste instantie lijkt op een sliert brandende oranje lichtbollen.Op het moment dat de contouren van het object wat meer duidelijk beginnen te worden verdwijnt het weer uit beeld. De makers van het filmpje merken op dat de beelden zijn versneld en dat de waarneming in werkelijkheid ruim negen minuten duurde. Volgens het tweetal wordt het ruimtestation gevolgd door het vermeende vaartuig. Ufoloog J. Andy Elias zegt in de video: “Toen ik de beelden bekeek wist ik in eerste instantie niet precies waar ik naar zat te kijken.”

“Maar op den duur zie je iets bewegen. Je ziet oranje stippen rond het object en het is net alsof het licht rechtstreeks naar het ISS gaat,” voegde hij toe.“Op het eind lijkt het hele ding te krimpen. Het zou een gigantisch moederschip kunnen zijn,” aldus de ufoloog. “Die kleine oranje bollen kunnen verkenningsschepen zijn die de aarde steeds bezoeken,” klonk het nog (foto’ internet).

Lees ook:Ufo vastgelegd op camera…
Lees ook:Buitenaardse wezens doen Leidschendam aan
Lees ook:Mysterieus object in vorm ufo gevonden…
Lees ook:Grote groene bol aan hemel…
Lees ook:Beelden met foto’s van ‘interstellair moederschip’…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>