De wonderbaarlijke wereld van emoji’s en Bigfoot…

Ook kinderen houden wel van een beetje spanning. Wat dacht je van ‘De Emoji Film’. In deze film word je meegenomen naar de wondere wereld waar alle emoji’s wonen.

Nog een paar dagen en dan draait ‘De Emoji Film’ in de bioscoop. Elke emoji heeft maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji’s ‘’normaal’ te worden, schakelt hij de hulp in van de handige HI-5 en de beruchte codekraker Hackie. Samen gaan ze op ‘app-vontuur’ langs de verschillende apps op de telefoon met elk hun eigen wilde en grappige wereld, op zoek naar de code waarmee ze Gene kunnen veranderen. Wanneer een grote gevaar de smartphone bedreigt, hangt het lot van alle emoji’s af van deze drie onwaarschijnlijke vrienden.

Misschien houd(en) je kind(eren) meer van ‘Bigfoot Junior 3D’.  Een nieuw avontuur van de producent van Paddington, waarvoor GTST-acteur Buddy Vedder de stem van de hoofdpersoon heeft ingesproken. De 13-jaige Adam probeert het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen en komt er dan achter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen, ontdekt Adam dat hij net als zijn vader beschikt over superkrachten. Maar wat ze niet weten is dat het bedrijf HairCo hen op de hielen zit om testen te doen met zijn bijzondere DNA (bron en foto’s internet).

Lees ook:Eindelijk een emoji met rood haar…
Lees ook:Harry Potter en emoji…
Lees ook:Nieuwe film over Krampus in de maak…
Lees ook:2012 the movie in de bioscoop.
Lees ook:Visioenen van het einde van de wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>