Enorm lichtbal in lucht vastgelegd…

Onderzoekers die een bezoek brachten aan een heilige plek in Brits-Columbia, hebben een enorme lichtbol in de lucht vastgelegd. De opmerkelijke beelden zijn tijdens een expeditie in het Canadese Squamish gemaakt door filmmakers Rob Freeman en Marcus McNabb. De bergachtige locatie wordt vereerd door de inheemse Squamish, die geloven dat er iets speciaals is aan deze plek. Dit valt te lezen op de site Ninefornews.

Door de jaren heen hebben diverse getuigen melding gemaakt van mysterieuze lichten in de regio. Freeman en McNabb besloten zelf op onderzoek uit te gaan en werden getrakteerd op een schouwspel. Ze wisten één van de raadselachtige lichtbollen op de gevoelige plaat vast te leggen. In de video is te zien hoe een reusachtige lichtbol geruisloos door de lucht zweeft en uiteindelijk achter de bomen verdwijnt. “We dachten eerst dat het een vliegtuig was,” vertelde Freeman aan de krant Squamish Chief. “Er was alleen helemaal geen geluid. Toen wisten we zeker dat het geen vliegtuig was.”Freeman merkte op dat soortgelijke lichten ook worden gezien op historische plekken in Peru of Noorwegen.

“De meeste mensen hebben geen idee wat er allemaal gebeurt op aarde,” zei hij. Ze  riepen de hulp in van een lokale expert, Charles Lamoureux, die na het bekijken van de beelden concludeerde dat het licht niet afkomstig kon zijn van een drone, meteoor of satelliet.Sommigen hebben gesuggereerd dat het fenomeen doet denken aan de mysterieuze Brown Mountain Lights in North Carolina, terwijl anderen voor een raadsel staan. Het Mutual UFO Network (MUFON) zei in een reactie dat de beelden ongelooflijk zijn. “Dit is de duidelijkste lichtbol tot nu toe dit jaar,” aldus een woordvoerder. Kijk op de site van NineforNews voor een filmfragment hierover.

Lees ook:En de hemel lichtte op mysterieuze wijze op…
Lees ook:Schepen gesignaleerd in luchtruim bij Bolivia…
Lees ook:Acteur Kurt Russell en ufo’s…
Lees ook:Ufo vastgelegd op camera…
Lees ook:In de ban van chemtrails…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>