Lekker onderuit bij een spannende film…

Het wil nog niet echt ‘zomeren’. Hoe heerlijk is het dan om de bioscoop in te duiken. Het aanbod is in ieder geval enorm groot. Wat dacht je bijvoorbeeld van: ‘War for the  Planet of Apes’, ‘Pirates of the Caribbean’ of ‘Valerian and the City of Thousand Planets?

In ‘War for the  Planet of Apes’ worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. De mensapen lijden enorme verliezen. Caesar worstelt hierna met zijn duistere instincten en begint aan zijn eigen mythische  zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, ontstaat er een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.

‘Valerian and the City of Thousand Planets’  is een visueel spectaculair nieuw avontuur van de regisseur van ‘The Fifth Element’ en ‘Lucky’, gebaseerd op de baanbrekende comics. In de 28ste eeuw zijn speciale agenten Valerian en Laureline een team dat orde handhaaft in de menselijke gebieden. Hun opdrachtgever stuurt de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha -  een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht bedreigt het vredige leven in deze ‘Stad van Duizend Planeten’. In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline niet alleen Alpha, maar de toekomst van het hele universum zien veilig te stellen (bron en foto’s internet).

Lees ook:Aliens geïnteresseerd in een geheime kernwapenopslag…
Lees ook:Superhelden Batman en Superman nu in de bioscoop…
Lees ook:Objective Becoming; tijd verspreidt zich in alle richtingen
Lees ook:Niet verstandig om contact te leggen met aliens…
Lees ook:Boeskool (Oldenzaal) met Carnaval

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>