Glimp van het hiernamaals…

Niemand kan met zekerheid zeggen wat er gebeurt na de dood. Toch zeggen sommige mensen die enige tijd klinisch dood waren een glimp te hebben opgevangen van het hiernamaals. Op Reddit hebben een aantal mensen hun bijna-doodervaringen gedeeld. Sommigen voelden zich vredig of kwamen overleden geliefden of zelfs God tegen. “Het was er vredig. Geen lichten, geen poorten, geen engelen, enkel vrede,” zegt Reddit-gebruiker oleboogerhays.

 “Ik was betrokken bij een zwaar auto-ongeluk en er schoot een bloedprop door mijn hart waarna ik enige tijd dood was.” “Toen ik weer wakker werd riep iedereendat ik adem moest halen. Er is alleen maar vrede en behaaglijkheid aan de andere kant.” Reddit-gebruiker mysterious_baker beschrijft een enorme leegte met in het midden een lichtpunt dat steeds groter werd.  “Het is het mooiste wat ik ooit heb gezien,” schrijft de persoon. “Terwijl ik het centrum naderde voelde het alsof ik me bij een universeel bewustzijn voegde; een wezen bestaande uit gedachten, emoties en ervaringen van iedereen die ooit geleefd heeft.”

“Mijn oom was twee minuten dood,” vertelt Reddit-gebruiker idunnostopaskinme.  “Hij vertelde me dat hij zich alleen nog kon herinneren dat hij aan een picknicktafel zat met iemand die hij ooit lief had.” “Het enige wat deze persoon zei was: ‘Ik zie je later, herinner me’. Daarna kwam hij weer bij kennis.” “Toen ik 12 jaar oud was landde ik tijdens het trampolinespringen op mijn nek,” zegt Reddit-gebruiker chicaburrita. “Ik raakte buiten bewustzijn en stopte met ademhalen. Ik ging door een tunnel waar overal wit licht was. Ik zag een man met een lang wit gewaad.” “Het was er zo vredig en liefdevol. Hij liet me een soort film van mijn leven zien, alle ervaringen die me nog te wachten stonden. Hij zei dat ik terug moest gaan.” “Het was best wel gaaf.” (bron NineforNews en Daily Mail, foto’s internet).

 

Lees ook:Grote groene bol aan hemel…
Lees ook:“Het is je tijd nog niet. Ga terug…”
Lees ook:We wisten het al; er is leven na de dood…
Lees ook:“Ik voel de pijn van anderen…”
Lees ook:“Ik kreeg alles mee wat om mij heen gebeurde…”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>