Neem eens een kijkje op de site van Lunadea…

Soms kom je naar surfen op het web bijzondere, leuke of grappige sites tegen. Eén daarvan is die van Lunadea.

“Ik ben Lunadea en ben al heel wat jaren actief in de Nederlandse Heksenwereld. Eerst als leerling, uit interesse en om méér te leren over hekserij. Dat was ruim 15 jaar geleden en ik begaf me zowel offline in heksengroepen, open vieringen en bijeenkomsten, als online op de toen nog veelvuldig voorkomende fora. Dat zorgde voor een enorme hoeveelheid beschikbare kennis waaruit ik kon putten en leren. Ik heb 6 jaar in diverse heksengroepen geleerd over hekserij en heb daar geleerd hoe je hekserij in de praktijk kunt beoefenen. Zo werd mijn boekenkennis praktijkervaring. In die tijd ben ik deze website Lunadea.nl begonnen, om mijn leerpad te delen en mijn kennis te delen. Hekserij begon al iets uit de schaduwen te treden en daar wilde ik aan bijdragen.

Na mijn ‘coventijd’ heb ik besloten om open vieringen te organiseren. Daardoor ontdekte ik dat hekserij delen voor mij heel goed voelt. Hekserij maakt zó’n enorm deel uit van mijn levenswijze en beleving dat ik niets anders meer wil dan dat. Het maakt me gelukkig! Eind 2012 kwam ik voor de keuze te staan om dromen waar te maken. Nadenkend over wat mijn grootste droom was, besefte ik dat dat het delen van hekserij is. Dat doe ik sindsdien door middel van cursussen waarbij we samenkomen om hekserij te leren, introductieworkshops, een schriftelijke training voor iedereen die niet gemakkelijk naar Apeldoorn kan komen, een training voor kinderen, workshopweekenden over spiritualiteit en natuurbeleving, toegankelijke jaarvieringen… Het is geweldig om kennis te delen, anderen blij te maken, te helpen en te begeleiden en ik… ik voel mij gelukkig dat ik de kans heb gekregen en de stap heb genomen om leven en werk samen te brengen.” Kijk voor meer info op: www.lunadea.nl.

Lees ook:Karma; de wet van oorzaak en gevolg
Lees ook:Door te schilderen en te tekenen kom je dichter bij jezelf
Lees ook:Het geluk ligt voor het grijpen
Lees ook:Vrede op aarde in 2012?
Lees ook:Leef vandaag en wees gelukkig…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>