Edelstenen en hoog sensitief; een mooie combinatie…

Als je hard aan jezelf werkt en elke dag weer je best doet om meer in balans te komen, kun je soms een steuntje in de rug gebruiken. Iedereen herkent dat waarschijnlijk. Voor de één geldt dat nog net iets meer als voor de ander.

Als je hoog sensitief bent, sta je nog meer open voor energie van edelstenen en daardoor kunnen ze je juist nog beter ondersteunen. Er zijn heel veel soorten edelstenen die ieder hun eigen werking hebben en er zijn dus ook heel veel edelstenen die je kunnen helpen als je hooggevoelig bent. Op diverse sites kom je lijstjes tegen met verschillende edelstenen die je niet uit balans brengen en je dus goed kunt inzetten bij hooggevoeligheid. Je kunt ze bij je dragen in een zakje of gewoon in je broekzak, bh, of in een sieraad verwerken. Als je ze liever niet bij je draagt, geef je ze bijvoorbeeld een mooi plekje in je huis.

-Labradoriet en tijgeroog:
Beschermt

-Sugiliet:
Helpt om je eigen weg te gaan

-Bergkristal:
Reinigt je energie en geeft kracht, versterkt werkng andere stenen

-Aquamarijn:
Geeft diepe rust

-Kunziet:
Om beter om te gaan met je emoties

-Spirit Amethist:
Diep gevoel van verborgenheid en vertrouwen

-Rozenkwarts:
Eigenliefde

-Rode Jaspis:
Geeft je meer aarding

Hou er wel rekening mee dat je edelstenen af en toe moet reinigen door ze onder stromend water te houden. Je kunt ze ook door wierook halen. Dat doe je bijvoorbeeld met edelstenen die niet tegen water kunnen. Vraag aan de verkoper als je hier meer over wilt weten.

Lees ook:Verzorg je edelstenen op tijd…..
Lees ook:De kracht van edelsteenwater
Lees ook:Maak je eigen volle maanwater…
Lees ook:Hoe om te gaan met edelstenen…
Lees ook:Hoe reinig jij edelstenen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>