Griezelen met Vacancy…

Heb je zin om een avondje thuis  te griezelen? Wat dacht je van ‘Vacancy!’ De auto van David en Amy Fox begeeft het in een verlaten gebied. Hierdoor zijn ze gedwongen de nacht door te brengen in het enige motel in de omgeving….

Op de kamer liggen een aantal videobanden die David besluit te bekijken omdat er verder alleen sneeuw en ruis op de televisie te zien is. Al snel realiseert hij zich dat de schijnbare lowbudget  horrorfilms die erop staan in feite snuff-films zijn, die ook nog eens zijn opgenomen in exact dezelfde kamer waarin Amy en hij zich bevinden. Het gaat telkens om paren in de kamer die plots oog in oog komen te staan met twee gemaskerde moordenaars, die schijnbaar vanuit het niets ineens binnen staan. David en Amy realiseren zich dat ze moeten zien te maken dat ze er wegkomen, maar er blijken geen telefoonlijnen naar buiten te zijn en hun auto is onklaar gemaakt.

Het vervolg op deze film  is Vacancy-2 ‘The first cut’. Net als in de eerste  film bevinden we ons opnieuw in The Meadow View Inn, het hotel waar je nooit in één stuk terug buiten gaat. Oorspronkelijk waren de camera`s in de kamers bedoeld om vrijende koppels vast te leggen, maar een gefilmde moord bleek meer op te brengen. En vandaag zijn er weer drie nieuwe gasten aangekomen. Jessica, haar verloofde Caleb en Calebs maat Taner checken in bij het rustige en afgelegen Meadow View Inn motel. Al snel komen ze erachter dat dit motel gerund wordt door een gestoorde, moordlustige maniak.  Twee van zijn hulpjes hebben hetzelfde karakter als hij… War is jouw favoriete griezel/horror film en waarom???

Lees ook:Kat voorspelt overlijden patiënten
Lees ook:Wilders voor de rechter
Lees ook:Dear David en Adam…
Lees ook:Legion; serie over man met bovenmenselijke krachten…
Lees ook:Incarnate; bezeten door…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>