Turner ziet ronddwalende kinderen…

Merry Turner uit het Engelse Cornwall claimt dat het spookt in haar huis en dat er ’s nachts geesten van twee kinderen ronddwalen. Ze woont sinds maart in het huis en een week nadat ze was verhuisd gebeurden er al vreemde dingen. “In eerste instantie dachten we dat het kwam omdat het nieuw was voor ons en we er nog maar net woonden,” zei de moeder van drie (bron NineforNews).

 Het gezin hoorde in eerste instantie mensen praten op de bovenverdieping. Ook hoorde Turner daar gemompel. “Toen hoorde mijn partner iemand zingen,” zei ze. “Hij dacht dat het mijn dochter was, maar die lag op dat moment te slapen.” Daarnaast begonnen de lampen te flikkeren. “En enkele dagen terug lagen we ’s avonds in bed toen we beneden een harde knal hoorden,” zei Turner.  “Er lag een boek op de tafel,” vervolgde ze. “Iemand had het op de grond gegooid.” Turner begon zich zorgen te maken en besloot zich meer te gaan verdiepen in de geschiedenis van het huis. “Op een avond dacht ik dat ik mijn dochter uit bed hoorde gaan,” zei ze. “Ik hoorde iemand op mijn deur kloppen en deed open, maar er stond niemand.”

  “Ik ging naar haar kamer, maar ze lag te slapen,” voegde ze toe. “Toen hoorde ik iemand ‘mama’ roepen.” “Als ik de trap oploop krijg ik altijd kippenvel,” aldus Turner. Ze probeert nu in contact te komen met de vorige bewoners van het huis om zo meer te weten te komen over de geschiedenis. “Voor zover ik weet is het in de jaren vijftig gebouwd,” zei ze. “Ik heb wat foto’s gezien van het gebied waar het is gebouwd, maar daar is alleen een weiland op te zien” (Cornwall Live, foto’s internet).

Lees ook:Skeletten gevonden bij spookhuis Shetlandeilanden…
Lees ook:Sting stond oog in oog met spoken
Lees ook:Waar is onze vorige bewoonster gebleven?
Lees ook:Bodyguard moet spoken verjagen in huis Adele
Lees ook:Geest bezoekt verjaardagsfeest…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>