Het is ongelofelijk wat er kan gebeuren…

Zaterdag 23 september is het weer zover en wordt er van 14.20 uur tot 17.30 uur op het 18 Septemberplein (plein bij Bijenkorf ) wederom The World’s Biggest Eye Contact Experiment gehouden

De enige intentie van dit wereldwijde experiment is het hebben van OOGCONTACT. Omdat we allemaal gezien willen worden. Laat dus voor een moment je verwachtingen over wie je bent of hoe anderen jou zien varen. De organisatie vraagt uitsluitend uit naam van je pure zelf te komen. En je zowel ego als (commerciële) uitingen thuis te laten.

Het idee: Waar is de connectie tussen mensen gebleven? Wanneer kijken we onbekenden nog aan, langer dan een minuut? Wat zou er gebeuren als we dit doen? Dit sociale experiment is deel van ‘The Worlds Biggest Eye Contact Experiment, gecoördineerd door The Liberators International in steden over de hele wereld op  zaterdag 23 september tussen 14.30-17.30. Jouw deelname draagt bij aan het creëren van een video over vrede, liefde en menselijke verbintenis. Het is ongelofelijk wat er kan gebeuren, als je het maar wilt zien.  Kom op tijd. De medewerkers van de Eye Contact Crew (herkenbaar aan de veiligheids vesten en Eye contact Crew badges) kunnen je helpen om deel te nemen aan het experiment. Neem kussens, yogamat of een opvouwbaar stoeltje mee. Alleen jezelf (er zijn ook gemarkeerde staanplaatsen).

De organisatie in Eindhoven is handen van Pop Yoga Eindhoven Pop opgericht door Aïda Spaninks, bekend als DJ en producer Lady Aïda. Via regelmatige beoefening van Tai Chi kwam Aïda in aanraking met Reiki en behaalde ze in 1995 haar 1e graad. In 2000 volgde ze een basis training NLP en in 2005 Mindfulness. In haar dagelijkse leven volgt Aïda de Kundalini yoga levenswijze sinds 2006. Sinds 2014 is Aïda een internationaal gecertificeerd Kundalini Yoga instructeur.  Kijk voor meer info op: www.eventbrite.com.

Lees ook:Wederom The World’s Biggest Eye Contact Experiment…
Lees ook:The World’s Biggest Eye Contact Experiment; contact maken…
Lees ook:Nieuwe boeken over yoga..
Lees ook:Ontdek de godin in je met Sally Kempton
Lees ook:Kom naar de Yoga Zomer Vakantie …

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>