Stem van geest vastgesteld…

Een paranormaal onderzoeker uit Engeland heeft in een gebouw dat ooit dienst deed als rechtbank naar eigen zeggen de stem van een geest vastgelegd, schrijft de Daily Mirror. Sean Reynolds van het tv-programma Ghost Dimension was in de Old Market Tavern in Altrincham toen het voorval zich voordeed.

Nadat hij onverklaarbare voetstappen en andere geluiden had gehoord, vroeg hij de aanwezigheid zich kenbaar te maken. Tot zijn verbazing hoorde Reynolds vervolgens een spookachtig gejammer. Volgens hem sprak de geest de woorden ‘I never’ (ik heb nooit). Aangezien de kroeg ooit een rechtbank is geweest, suggereren sommigen dat de geest verklaarde onschuldig te zijn. De huisbazin heeft er al vaak vreemde dingen meegemaakt en weigert bepaalde delen van het gebouw in haar eentje te betreden, aldus Reynolds. Hij voegde toe dat medewerkers van de kroeg voetstappen en harde knallen hebben gehoord en zelfs geestverschijningen hebben gezien.

Hij zegt nog nooit eerder zo duidelijk een stem van een geest te hebben vastgelegd op camera. “Dit moment zal ik nooit vergeten.” Kroegbazin Karen Stevens werkt er nog maar een jaar, maar heeft toch al een aantal rare dingen zien gebeuren. Zo gingen lichten zomaar uit, werden bankbiljetten één voor één van tafel gegooid en begon haar telefoon plotseling te knipperen. Wil je het zelf met eigen ogen bekijken? Klik dan zeker even op de link van NineforNews.

Lees ook:Geest van Tutbury Castle laat van zich horen…
Lees ook:Creepy plekken in Nederland…
Lees ook:Schim vastgelegd in tombe Egyptische priester…
Lees ook:‘Spookdokter’ op rolletje van spookjager…
Lees ook:Het spookt in Deerpark CBS…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>