IT en een zaal vol met clowns…

Misschien heb je wel van de film ‘IT’ gehoord Het angstaanjagende verhaal, geschreven door Stephen King, werd in 1990 al eens verwerkt tot mini-serie, maar nu is er ook een bioscoopfilm van gemaakt.

‘It’ volgt een groep kinderen, beter bekend als de ‘Losers club’, in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster ItT dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om hem te verdrijven.

Dat horrorfilms niet voor iedereen zijn weggelegd, is inmiddels wel bekend.  Toch is er een groep mensen dat dit soort films erg kan waarderen. Maar om het nog ‘enger’ te maken, kwam een bioscoop in Texas op een idee. Wat nou als je IT kunt bekijken in een in de bioscoop terwijl je bent omringd door andere clowns? De film wordt ook in de Texaanse plaats Austin vertoond. In Alamo DRafthouse Cinema om precies te zijn. Je kunt daar de film  bekijken terwijl je bent verkleed als clown… Hoe enger hoe beter En zo zit je dus al gauw in een hele zaal vol met (andere) griezels. Zou jij het durven? (bron Froot.nl).

Lees ook:Nieuwe IT in de maak…
Lees ook:Binnenkort in de bioscoop: Kong: Skull Island…
Lees ook:2012 the movie in de bioscoop.
Lees ook:‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ binnenkort in bioscoop…
Lees ook:Lekker griezelen met De Spokenjagers…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>