Doe geen rare dingen de dagen voor volle maan…

Het is weer bijna volle maan. Om precies te zijn op woensdag 6 september. Het is heel goed mogelijk dat je er nu al last van ondervind. Dat kan zich op vele manieren uiten. Kenmerken zijn bijvoorbeeld onrust of de behoefte hebben aan slaap (veel).

Er zijn ook mensen die deze periode op eens heel veel gaan dromen, meer vermoeid zijn dan anders of last hebben van hartkloppingen of duizeligheid. Misschien ben je emotioneler dan anders of extra gevoelig voor prikkels van buiten af. Dan weet je nu waar het aan kan liggen. Elke volle maan heeft vaak meerdere benamingen. Zo wordt deze maan ook wel ‘de man van het hemelvuur’ genoemd. Het thema van deze volle maan is ‘inzicht, wijsheid en waarheid’. Sta deze periode stil bij de overgangsperiode van de natuur. De lange warme dagen worden korter en geleidelijk koeler. Voel wat je hebt bereikt op fysiek, emotioneel en mentaal vlak, en wat je nog wil bereiken. Kijk terug op wat je de afgelopen maanden hebt bereikt en wat je hebt verkregen (geoogst). We trekken ons al een beetje terug. Deze volle maan is dan ook het moment om te mediteren.

Niet alleen kun je de kracht van de volle maan al een paar dagen er voor voelen, ook er na is het merkbaar. Ook dan kunnen  onze gevoelens sterk (zowel positief als negatief) aanwezig zijn, er hangt onrust in de lucht en we kunnen last hebben van slapeloosheid. Gun jezelf in deze periode wat rust en ontspanning en maak geen belangrijke beslissingen zolang je dit voelt (bron en foto’s internet).

Lees ook:Volle maan augustus; ‘Maan van het weerlicht’…
Lees ook:Geniet van de Oogst Maan vannacht…
Lees ook:Maandag is het Supermaan…
Lees ook:IJsmaan…de maan van de diepgang…
Lees ook:Volle maan; de Maan van het Ontwaken…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>