Robbert van den Broeke stapt weer naar de politie…

Robbert van den Broeke stapt  weer naar de politie. Het Hoevens medium kreeg recent te maken met doodbedreigingen aan zijn adres en nog steeds wordt hij getreiterd. Nu de recent gevonden graancirkels moedwillig vernield zijn, wil hij ook dit niet over zijn kant laten gaan. “Er zijn zo ontzettend veel mensen die kracht putten uit de graancirkels. Blijf daar vanaf. Dit kan echt niet. Daarom wil ik kijken hoe ik hier strafrechtelijk gezien iets mee kan doen”, aldus Van den Broeke.

Het leven van Robbert van den Broeke is nog steeds niet in rustiger vaarwater gekomen. Recent werd hij meerdere met de dood bedreigd en ook werd hij moedwillig bijna aangereden. De bedreigingen worden vooral via social media zoals Facebook gedaan, maar ook komen er privéberichten binnen. “Ik zag je gister wel rijden op je snor. De volgende keer rij ik je aan. Ik zet de vierwiel aandrijving aan. Ik rij je eerst van voor aan en daarna heen en weer en dat tien keer tot dat ik dat lelijke gezicht niet meer zie”, aldus de dader. Van den Broeke weet wie de daders zijn en heeft melding gedaan bij de politie.

“De treiterijen houden niet op. Nu hebben ze het weer gemunt op de graancirkels die ik recent ontdekt heb. Veel mensen brengen een bezoek aan de cirkels. Ze putten er kracht en energie uit, maar recent kreeg ik een bericht dat de hele cirkelformatie compleet vernield was. Er is met een auto meerdere malen doorheen gescheurd waardoor er bijna niets meer over is van de formatie. Enorm verdrietig om te zien, ik ben compleet van slag. Je vernielt uit respect voor anderen ook geen dingen in een kerk. Ook dat is een plek waar mensen hun laatste beetje kracht en hoop proberen te vinden. Dat geldt ook voor graancirkels, of je er nu in gelooft of niet”. Van den Broeke hoop dat de daders strafrechtelijk vervolgd gaan worden. “Hoe dan ook wil ik proberen te voorkomen dat eventuele volgende cirkels ook weer aangevallen gaan worden” (bron internetbode).

Lees ook:Lezing over graancirkels Robbert van den Broeke…
Lees ook:Website Robbert van de Broeke…
Lees ook:Paragnost in gevecht met boerin
Lees ook:Interview met Robbert van den Broeke in Paravisie…
Lees ook:Paragnost bekend van tv beschuldigd van oplichting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>