Workshop: De Erfenis, Familie karma of familie drama…

Wil je inzichten in blokkades die je misschien geërfd hebt van één van je voorouder?  Of wil je iets uit werken met je kind, broer, zus of één van je ouders waar je geen vat op hebt?  Dan is de workshop:  ‘De Erfenis, Familiekarma of Familiedrama op woensdag 18 oktober misschien iets voor jou. Ontdek zelf de genezende kracht van paarden tijdens deze fantastische workshop.

Meer en meer mensen worden zich bewuster en voelen dat ze zich willen bevrijden van innerlijke druk. Verantwoordelijkheden die door hun familie en achtergrond bepaald werden. Heb je het gevoel dat je te veel verantwoording draagt en worstel je met schuldgevoel voor de familie (vaak aanwezig als er een familielid zoals een broer, zus of ouder is overleden of als 1 van de ouders het gezin verlaten heeft) of heb je het idee dat je vast zit in de patronen van één van je, of van beide ouders?

Voel jij je depressief en machteloos maar zie je dit ook bij een ander familielid? Dan kan het goed mogelijk zijn dat je met het karma van één van je (voor)ouders of familielid bent belast wat misschien wel helemaal niet bij je hoort. Raak je voortdurend in een (innerlijk) conflict met de overtuigingen van je familie en voel jij je daardoor niet begrepen en eenzaam? Dan kan het zijn dat jij degene bent die bepaalde karmische patronen van de familie voor de volgende generaties moet doorbreken. Vaak een teken dat je een oude ziel bent die deze verantwoording op zich genomen heeft. Nieuwsgierig en wil je meer weten? Kijk dan zeker even op de site: www.paraholon.nl.

Lees ook:Engelen op aarde…
Lees ook:Door te leven vanuit je hart word je gelukkig
Lees ook:Een geest in huis
Lees ook:‘Jackson overleed aan overdosis’
Lees ook:Ontrafel het mysterie van het mediumschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>