Man met bijzondere bijna-doodervaring…

Een man die naar eigen zeggen een bijna-doodervaring heeft gehad, heeft op Reddit beschreven hoe het hiernamaals eruitziet. Dat schrijft The Sun. Het anonieme slachtoffer vertelt dat de ervaring een eeuwigheid leek te duren, hoewel hij in werkelijkheid slechts enkele momenten ‘dood’ was. De man claimde dat hij 1,5 jaar geleden is verdronken, waarna hij door badmeesters werd gereanimeerd (bron NineforNews).

“Ik kreeg informatie over de plek waar goede en verloren zielen naartoe gaan,” zei hij. Als je niet goed bent geweest gaat je ziel naar een plek ‘zonder licht’. “Je hebt daar geen gedachten, met uitzondering van gedachten die je vertellen dat je een slecht mens bent,” voegde hij toe. “De duisternis werkt verlammend,” klonk het. “Je ziet alleen maar een enorme, donkere leegte zonder sterren en licht.Zelfs mijn ergste vijanden wens ik zoiets niet toe.” Zelf zegt de anonieme man naar een ‘rustige plek op een heuvel’ te zijn gegaan toen hij verdronk. “Het voelde alsof alles goed was en ik me nooit meer ergens zorgen over hoefde te maken,” zei hij. “Het was hemels.” Als je sterft ga je volgens hem door een tunnel van licht of naar een plek waar alleen maar angst en duisternis is.

“De tunnel is niet echt een tunnel, maar meer een lichtgevend koord dat langzaam ronddraait in de ruimte,” legde hij uit. Het licht in die tunnel bestaat volgens hem uit de goede zielen die naar een betere plek gaan. Eerder meenden wetenschappers op bewijs te zijn gestuit dat mensen een ziel hebben die na de dood het lichaam verlaat.Vorig jaar claimde een terminaal zieke violist die 17 bijna-doodervaringen heeft gehad naar de ‘andere kant’ te zijn geweest (The Sun).

 

Lees ook:Een bijna-doodervaring is een indrukwekkende ervaring…
Lees ook:Een ‘walk-in’ is iets anders dan dat je lichaam is bezeten
Lees ook:Dood is niet dood…
Lees ook:“Ik kreeg alles mee wat om mij heen gebeurde…”
Lees ook:Spookhuis, Thunderbird Lodge, Nevada

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>