Loslaatritueel op magische plekken op Ibiza…

Van 14 tot 20 oktober wordt er in Villa Can Sitges (Ibiza) een retraite gegeven. Een week lang zit je met 11 andere gelijkgestemden in een prachtige villa;  een reis die je op een hele diepe nieuwe laag gaat brengen.

Elke ochtend start je met een heerlijke yoga. Volledig gericht op awareness en empowerment. Je zult voelen wat het met je lichaam doet, met je mind en hoe het je nieuwe ingangen biedt. In de middag krijg je soulsessies die allemaal over verbinding gaan. Je krijgt tools aangereikt die je meteen gaat toepassen zodat het je eigen wordt en het een onderdeel van je dagelijks leven wordt. Er is ook een ‘stiltedag’ wat een hele bijzondere en intense ervaring is. Een loslaatritueel bij een van de meest magische plekken op Ibiza. Uiteraard heb je ook nog genoeg tijd voor jezelf deze week. Om zelf in te vullen of heerlijk het prachtige eiland te ontdekken.

Je krijgt  onderricht van Froukje en Jamie. Fraukje (op Ibiza bekend als Yasmine) Psycholoog, Internationaal Yoga lerares, Mindfulness Instructeur, Healer, Life Coach & Biodynamic adem therapeut.  Gericht op het inspireren en bekrachtigen van jouw leven. Jamie Leona is een new generation leader. Op dit moment schrijft ze haar eerste boek maar heeft al duizenden souls geïnspireerd met haar rakende teksten. In begrepen met de prijs: 6 nachten verblijf in een prachtige Villa, beddengoed en handdoeken, dagelijks Yoga van Fraukje Jasmine,  dagelijks Meditatie,  soul Mastermind programma, ontbijt, lunch en diner, onbeperkt Water, thee extra coaching (optioneel) en de investering in jezelf. Kosten: 1295 euro, inclusief btw. Voor meer informatie: www.jamieleona.com.

Lees ook:Mediteren; als middel tegen ellende…
Lees ook:Nieuw yoga-event in Stadswandelpark Eindhoven
Lees ook:Yoga is niet echt voor beginners oef
Lees ook:Yoga is een bepaalde manier van leven
Lees ook:Yoga Festival op Terschelling…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>