Zaterdag vergaat de wereld…

Nog een paar dagen en dan vergaat de wereld. De exacte datum is zaterdag 23 september. Tenminste dat staat in het boek ‘Signs of the End’ (Tekenen van de eindtijd) van pastor Daniel Matson van de Vergadering van Gelovigen. De uitleg van deze theorie is simpel:  ”We hebben dit jaar een zonsverduistering, sneeuwmaan en een nieuwjaar met meteorietenregen gehad en volgens de bijbel zou dit het einde van de wereld aankondigen”.

Een bijzondere samenstand van vier planeten, negen sterren, de maan en de zon in de sterrenbeelden Maagd (Virgo) en Leeuw (Leo) zou exact zo beschreven staan in Openbaring 12:1-2: “En er werd een groot teken gezien in den hemel, namelijk een vrouw, bekleed met de zon, en de maan was onder haar voeten, en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren.” In een ander artikel lees ik dat de wereld niet zal vergaan aankomende zatedag. Wel gaat hij er anders uitzien. Tenminste als we de woorden van de christelijke numeroloog David Meade moeten geloven. Op basis van cijfers uit de bijbel heeft hij berekend dat komende zaterdag het einde der tijden aanbreekt.

Het einde der tijden blijft een populair gespreksonderwerp. Misschien heeft het te maken met de vele natuurrampen om ons heen waardoor het voelt alsof  het ook echt zo is. Veel mensen hebben het gevoel dichter dan ooit bij ‘het einde’ van de wereld te zijn. Aan de andere kant zijn de theorieën over het vergaan van de aarde bijna net zo oud als de mensheid. Wij krijgen er maar geen genoeg van want elke keer staat er iemand op die komt met een nieuwe datum. Tot nu toe heeft nog geen één voorspeller gelijk gekregen (bron en foto’s internet). Dus we zullen zien of zaterdag de wereld vergaat.

Lees ook:Eindewereldvoorspellingen heeft levens gekost
Lees ook:De dag des oordeels is een hoax
Lees ook:Wereld vergaat over 5 maanden
Lees ook:Is het einde van de wereld inzicht…
Lees ook:Maya’s hebben nooit het einde van de wereld voorspeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>