De horrorclown is weer terug…

Halloween komt er aan en daarmee ook de horrorclowns. In Heikant kregen pubers afgelopen woensdagmiddag de schrik van hun leven toen ze achterna werden gezeten door een horrorclown.  De meiden zaten op een schoolplein toen de killerclown hen benaderde.

De horrorclown had een oranje pruik op,  ballonnen bij zich en een geschminkt gezicht met bloed. Ook  en zwaaide hij met een schep. De meiden wisten dat het nep was, maar waren toch erg geschrokken”, vertelde een politiewoordvoerder. In verschillende staten in Amerika is het wel vaker raak. Regelmatig duiken daar enge clowns op. Sociale media staan vol met foto’s van Amerikanen die oog in oog stonden met ‘killer-clowns’. In de staat Pennsylvania werden in korte tijd zoveel geschminkte engerds gespot dat studenten, gewapend met golfclubs en hockeysticks, zelfs een klopjacht openden.

De echte Killerclown is nog altijd John Wayne Gacy. In zijn vrije tijd verkleedde hij zich als Pogo de Clown, die zieke kinderen aan het lachen maakte. Maar daar bleef het niet bij.. Tussen 1972 en 1978 verkrachtte en vermoordde hij 33 tieners en jongemannen.. De slachtoffers lokte hij naar zijn huis in Norwood Park. Vaak met de smoes dat hij hen hulp goed kon gebruiken bij wetenschappelijke experimenten of een klusje, waar zij dan 50 dollar voor zouden krijgen. Thuis voerde hij de jongens alcohol en zei hij dat ze handboeien om moesten doen om hem te helpen bij een truc. Echter betekende dit altijd hun dood… John wurgde hen – op zijn eerste slachtoffer na, die hij doodstak. Vervolgens liet hij de lichamen verdwijnen: in de kruipkelder onder zijn huis, in een graf in zijn tuin of in de plaatselijke rivier. Uiteindelijk liep hij tegen de lamp en werd opgepakt en bekende alles. De ‘killer clown’ werd ter dood veroordeeld. Van zes van zijn slachtoffers is nog altijd niet bekend wie zij waren.( bron Grazia, foto’s internet).

Lees ook:Horrorclown opgepakt wegens moord…
Lees ook:Spookfoto na geestoproeping
Lees ook:Nieuwe IT in de maak…
Lees ook:IT; een baby voor Pennywise…
Lees ook:Het huis met de 200 demonen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>