Doe mee aan de Geluksroute Bollenstreek…

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 oktober kun je deelnemen aan de Geluksroute in de Bollenstreek. De Geluksroute is een ongedwongen uitwisseling van geluk die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. De uitnodiging is simpel: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen?

Die uitnodiging is voor iedereen, dus of je nu van yoga houdt of bellenblazen, van stilte of juist beweging, lekker koken of juist nieuwe gerechten proeven, het kan allemaal. Want geluk delen brengt altijd meer geluk te weeg. Er ontstaan nieuwe verbindingen waar Zandvoort mooier van wordt! Vertel een verhaal, kook soep en serveer dit bij jou thuis op de bank, deel jouw wijsheid over geluk met een lezing of workshop, plak een gedicht achter elk raam in de straat, of doe iets heel anders… Serieus of speels, er is plek voor allerlei gelukservaringen. Voor het geval je wel het verlangen hebt om mee te doen maar nog niet weet hoe – bedenk dan: “less is more”. Wil je meer weten? Neem dan zeker even een kijkje op hun website: www.geluksroute.nu.

Dr Jose de Jesus Garcia Varga uit Mexico, één van de geluksexperts uit het ‘World Book of Happiness’ stelt: “Er zijn heel wat middelen, methodes en ideeën om mensen gelukkiger te maken. En het is bewezen dat ze werken! Alleen moeten wij ervoor zorgen dat ze voor iedereen beschikbaar zijn” Dat doen we met de Geluksroute.

Lees ook:De Geluksroute komt naar Amersfoort…
Lees ook:Geluksroute Leeuwarden komt er aan…
Lees ook:Kom naar de Geluksroute Zandvoort…
Lees ook:Eerste Geluksroute voor Gemert…
Lees ook:Geluksroute Utrecht; geluk delen brengt altijd meer geluk teweeg…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>