Spookhuis The Wall; voor sommigen net iets te eng…

Op de openingsavond van het spookhuis in The Wall in Utrecht zijn vijf mensen hyperventilerend naar buiten begeleid, waarvan één vrouw met de ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

Het spookhuis in Utrecht blijft de gemoederen bezighouden. Zo vond bijna een week geleden de opening plaats. Volgens manager Rene van Os vonden (vinden) sommige mensen het spookhuis erg ‘eng’. : “Een mevrouw vond het zo eng dat de EHBO toch besloot de ambulance te bellen. Ze is voor de zekerheid even meegenomen en bekeken, maar ze is in orde.” Volgens Van Os was het openingsweekend, dat bijna uitverkocht was, een groot succes en breekt het spookhuis elke dag bezoekersrecords (bron Nu.nl).

Dion Varossieau, het brein achter Halloween Nightmares, zegt voldoende veiligheidsmaatregelen te treffen om dit soort dingen tegen te gaan. Naast een EHBO post zijn er camera’s opgehangen, er is een lampensysteem en er wordt gebruik gemaakt van walkie talkies. Varossieau: “Het ligt er echt aan wie je bent. De één vindt het heel eng, de ander totaal niet. Je kunt geen rekening houden met dat iedereen anders omgaat met angst.” In het spookhuis wordt ingespeeld op verschillende soorten angsten. Zo lopen er op de route tal van acteurs rond om het publiek de stuipen op het lijf te jagen en wordt er gebruikt gemaakt van rook. Het thema is ‘circus en kermis’, dus er zijn veel clownsfiguren te zien. Het spookhuis blijft de komende drie maanden open. Indien het een succes blijkt, wil de organisatie kijken naar de mogelijkheid om dat met nog eens drie maanden te verlengen.

Lees ook:Grootste Halloweenspookhuis staat in Leidsche Rijn…
Lees ook:Ophef rondom spookhuis Leidsche Rijn…
Lees ook:Lekker griezelen in Beverwijk…
Lees ook:De engste horrorroute loopt door Beverwijk…
Lees ook:Spookhuis Johan Vlemmix te koop…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>