UFO-snelweg ontdekt door broer en zus…

Een broer en zus hebben in Amerika naar eigen zeggen een UFO-snelweg ontdekt waar zich honderden onverklaarbare gebeurtenissen hebben voorgedaan. Chuck Zukowski en Debbie Ziegelmeyer hebben jarenlang in de VS onderzoek gedaan naar UFO-waarnemingen en paranormale gebeurtenissen. Tijdens een onderzoek naar gevallen van veeverminking besefte Chuck dat al deze vreemde gebeurtenissen plaatsvonden langs de 37e breedtegraad.

Het tweetal vermoedt dat deze breedtegraad een soort UFO-snelweg is die buitenaardse vaartuigen gebruiken om van en naar de aarde te reizen. “In 2006 verdiepte ik mij in gevallen van veeverminking en kwam ik tot de ontdekking dat ze zich vooral voordeden langs de 37e breedtegraad,” vertelde Chuck aan de Sun Online. Al snel realiseerden Chuck en Debbie dat ook allerlei andere onverklaarbare gebeurtenissen aan deze denkbeeldige parallel konden worden gelinkt. “We begonnen opeens allerlei indrukwekkende patronen te ontwaren,” zei Chuck.

De 37e breedtegraad loopt van Californië via Nevada, Colorado, Kansas, Missouri, Illinois en Kentucky naar Virginia. Langs de parallel zijn een aantal bekende UFO-waarnemingen gedaan. Sinds de 19e eeuw worden in Missouri onverklaarbare lichtbollen gezien, in 1948 crashte er naar verluidt een vliegende schotel  in Aztec in Nevada en in 1973 zagen 500 mensen UFO’s in Piedmont in Missouri. Ook de geheimzinnige basis Area 51 en Dulce Base, een vermeende ondergrondse alienbasis, bevinden zich langs de lijn. “We denken dat deze snelweg door schepen wordt gebruikt om van en naar de aarde te reizen,” lichtte Chuck toe  (bron Fox News, NineforNews en foto’s internet).

Lees ook:Mysterieus rood licht ontdekt door ISS
Lees ook:Ben jij de nieuwe Uri Geller?
Lees ook:Steeds meer mensen geloven in reïncarnatie…
Lees ook:Stap eens een wereld binnen
Lees ook:2012 doemscenario heel dicht bij de aarde, Planetoïde scheert langs Aarde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>