Halloween; speciale Pokémon Go-editie..

Halloween komt ook dit jaar met een speciaal Pokémon Go-editie. Vorig jaar konden onder andere veel extra Ghastly en Cubone gevangen worden; Pokémon die te vinden waren in de grote Pokémon-toren van Lavender Town in de eerste Game Boy-games, waar vele overleden Pokémon rusten in hun graf.

Wat dit jaar precies in de planning staan voor Pokémon Go tijdens Halloween is nog niet bekend. Wel is een hint vrijgegeven op de officiële Pokémon-website dat de derde generatie Pokémon uitgebracht wordt aan het einde van oktober: “Het Halloween-seizoen is een speciale tijd voor Pokémon Go. Een hele hoop goede dingen komen naar de game later deze maand en we kunnen niet wachten om erop uit te gaan en te zien wat er allemaal klaar staat ons bang te maken, terwijl we onze Pokédex vullen met nieuwe Pokémon.”

Hoewel dit sterk het vermoeden geeft dat de derde generatie pokémon aan het einde van de maand in Pokémon Go zal verschijnen is niets hierover officieel bevestigd. In augustus werd de derde- ontdektgeneratie  in de data van Pokémon Go door dataminers. Op de Pokémon Go Hub-website zijn al veel details in te zien van deze nieuwe generatie. The Pokémon Company geeft aan binnenkort meer details vrij te geven over het Halloween-evenement(bron www.insidegamer.nl).

Lees ook:Level Lijiang Tower in Overwatch…
Lees ook:Het is weer (bijna) Halloween vanavond…
Lees ook:The Long Halloween met Batman…
Lees ook:Ik vind Halloween een supertof feest
Lees ook:Hoe zie jij er uit met Halloween…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>