Het spookt in Deerpark CBS…

Op een Ierse school zou een geest zijn vastgelegd door bewakingscamera’s. De school, Deerpark CBS in het zuiden van Cork, plaatste de beelden op YouTube. Eerst zijn enkele vreemde flitsen te zien waarna een lockerkast begint te schudden en er dingen op de grond vallen. De school schreef op Facebook: “Heeft iemand het telefoonnummer van de ghostbusters bij de hand?”

 “Grap of klopgeest? Bewakingsbeelden van Deerpark CBS, de oudste (en beruchtste) spookschool in het zuidelijke deel van Cork,” klonk het nog. Directeur Kevin Barry zei: “We werden erop gewezen dat er activiteit was in de school en toen we de beelden terugkeken was dit wat we zagen.” “Het was midden in de nacht,” vervolgde hij. “We weten niet wat het is.”

 Hij zei verder dat mensen zo nu en dan een koude lucht voelen als ze langs de lockerkasten lopen. “Eén van de leraren brengt zijn huisdier mee, maar het dier wil nooit langs die plek,” zei Barry. Het is een heel oud gebouw en mensen in oude gebouwen horen altijd vreemde geluiden, maar dit is de eerste keer dat we iets hebben vastgelegd, aldus de directeur. Hij zegt zelf sceptisch te zijn, maar toch te hebben besloten de beelden op internet te zetten. Wil je het filmpje met eigen ogen bekijken? Surf dan naar de website www.ninefornews.nl.

Lees ook:Het blijft spoken op Deerpark CBS…
Lees ook:Telepathisch communiceren met je huisdier…
Lees ook:Veel huisdieren zijn paranormaal begaafd
Lees ook:Stem van geest vastgesteld…
Lees ook:Beelden vrijgegeven van UFO…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>