Braco komt weer naar Nederland…

Braco komt op 21 oktober naar Amsterdam;  Mercure Hotel. Braco komt uit Zagreb, Kroatië en is vooral door zijn ‘gevende blik’ bekend. Veel mensen vertellen hoe zij weer een natuurlijke harmonie en evenwichtigheid gevonden hebben. Sinds 1995 geeft hij gehoor aan uitnodigingen uit vele landen van Europa en de USA en zijn bekendheid groeit gestaag.

In november 2012 kreeg Braco, vanwege zijn inzet voor de mensen gedurende bijna achttien jaar, een bijzondere erkenning: in het ‘Church Center’ van de Verenigde Naties, New York, kreeg hij het ‘Peace Pole-Symbol’ uitgereikt. Hij zal in juni 2013 voor de eerste keer Perth / Australië bezoeken. Wetenschappers uit de meest verschillende disciplines houden zich met Braco bezig en bevestigen de positieve resultaten waarover de bezoekers na een ontmoeting met Braco‘s gevende blik vertellen.

Braco wordt dus door iedereen die hem heeft ontmoet beschreven als: ’Een gewoon mens met een buitengewone gave’. Braco zei ooit; Ik doe alleen dat, wat ik moet doen. Soms is het voldoende om een deur te openen, zodat er iets positiefs, iets goeds, in beweging gezet word.”  Kijk voor meer info op: www.braco.me.

Lees ook:Ontmoeting met Braco in Mecure Hotel Amsterdam…
Lees ook:Braco komt naar Paraview Rotterdam…
Lees ook:Braco komt naar Paraview Ahoy…
Lees ook:De week van het licht
Lees ook:De week van het licht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>