Het blijft spoken in het Stanley Hotel…

Op een foto die in het Stanley Hotel in de Amerikaanse staat Colorado is gemaakt lijken twee ‘geesten’ te staan. Dat schrijft de Huffington Post. Het gezin Mausling bracht een bezoek aan het 108 jaar oude hotel en maakte daar een aantal foto’s tijdens een spookrondleiding. Op één van de foto’s lijkt een jong meisje te staan dat de trap afloopt.

John Mausling en zijn vrouw Jessica Martinez-Mausling lieten de nieuwssite via e-mail weten er geen jonge meisjes meededen aan de rondleiding. “In eerste instantie dachten we dat we haar over het hoofd gezien hadden en dus vroegen we aan onze kinderen en hun vriendinnen of ze het kleine meisje hadden gezien,” schreven ze. “Niemand had het meisje gezien. We zagen niets op de trap toen we de foto’s maakten,” voegden ze toe. Voormalig FBI-agent Ben Hansen analyseerde de foto en zei dat hij niets kon vinden waaruit blijkt dat er geknoeid is met de foto. “Als inderdaad blijkt dat er niet mee geknoeid is, is dit één van de beste foto’s van mogelijk paranormaal bewijs die ik heb gezien,” zei hij. Hoewel het meisje het meest opvalt zou er ook nog een tweede verschijning op de foto te zien zijn. Op het moment dat de foto werd genomen stonden er volgens het gezin twee mensen op de trap: de gids en iemand met een mobieltje.

Op de foto is echter nog een derde figuur te zien, die de trap oploopt. Hansen merkte op dat het onderlijf van deze persoon niet is te zien. Het gezin Mausling zegt niet per definitie in geesten te geloven, maar sluit het bestaan ervan niet uit. Afgelopen jaar haalde een foto van een vermeende geest in het hotel het wereldnieuws. De foto lijkt op dezelfde plek te zijn gemaakt (bron NineforNews, foto’s John Mausling).

Lees ook:Handafdrukken op de muur…
Lees ook:Vreemde handafdrukken op muur…
Lees ook:Filmpje, oef, je zult het maar zien in je huis!
Lees ook:Zomaar een foto, maar wat kan het zijn? Sprookje of ……
Lees ook:Niets is wat het lijkt…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Het blijft spoken in het Stanley Hotel…

 1. Annemarie

  Lieve lezers,

  Tijdens het zoeken naar het trefwoord Mesech kwam ik op deze site. Graag wil ik wat met jullie delen. Ik zie dat dit een paranormale site is, het gaat over het buitengewone, het bovennatuurlijke. Er is inderdaad veel meer dan dat we met onze ogen zien.
  Graag wil ik jullie zegenen met Leven, Licht en Waarheid.
  Er wordt op deze site over allerlei zaken gesproken, onder andere over waarzeggen. Iemand uit de oudheid zei eens: “Wat is waarheid?” Jezus zegt: Ik ben DE Weg, DE Waarheid en Het Leven. Niemand komt tot de Vader (God) dan door Mij. Als we sterven ligt onze eeuwige bestemming vast. Waarom zouden we niet kiezen voor leven? Wij kunnen vaak waarheid en leugen niet goed onderscheiden. Maar God is alleen maar Licht, Zuiverheid en Waarheid.
  Lieve mensen, we kunnen ons leven niet overdoen. We kunnen ook niet meer meesters/heren dienen. We zullen moeten kiezen. Want Licht en duisternis staan tegenover elkaar. Net zo als Waarheid en leugen. En Leven en dood.
  De enige die ons (eeuwig) Leven kan geven is God, door Jezus Christus. Laten we al onze foute dingen belijden aan Hem en laat je schoon en rein maken door Hem.
  Vraag Jezus, de Zoon van de levende God, in je leven te komen. Wat je kan helpen te begrijpen wie Hij is, hoe Hij wil dat we leven zodat we zullen leven en wat je toekomst is, is het lezen van de bijbel. De bijbel zijn de woorden, de boodschappen van God aan alle mensen.
  Als je de bijbel niet kent zou je kunnen beginnen met het Johannes evangelie.
  Online is de bijbel te lezen, of je kunt er 1 kopen. Er zijn sites waar een gratis bijbel is te krijgen.

    /   Reply  / 
 2. Johanna

  Beste Annemarie.
  Wie zegt dat je je leven niet kan overdoen…ik wéét dat ik mijn leven kan overdoen, omdat ik dat al meerdere keren heb gedaan. En wat de bijbel betreft ik ben niet zo van de ge/verboden uit het verleden, elk mens weet heel goed wat goed en fout is, daar heb ik geen oud boek bij nodig, ik leef in het nu. Ik weet dat God er is;ik heb het ervaren en dat was een onvergetelijke, niet te beschrijven ervaring waar ik als ik er nu nog aan denk kippenvel van krijg en een onbeschrijfelijk gevoel van liefde en kracht mocht ervaren. Niets op aarde kan mij nog geen fractie van dat gevoel geven wat ik bij die ontmoeting voelde..Ik wil je niet aanvallen of iets afdoen aan jouw overtuiging en way of life integendeel zelfs maar wil denk ik zeggen dat ook zonder de bijbel je God kan ontmoeten.

  Lieve groet Johanna.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>