Arnhem omgetoverd tot sprookjesstad…

Deze week kom je in Arnhem overal sprookjesfiguren als drakenjagers, tovenaars, kabouters, prinsen en prinsessen tegen. Prinses Arnerijntje is namelijk negen dagen de baas over de stad en iedere dag zijn er kinderactiviteiten. Het ‘Sprookjesfestival’ wordt jaarlijks in de herfstvakantie (in Arnhem) voor het basisonderwijs gehouden. Dit jaar vindt alweer de 10e editie van het ‘Sprookjesfestival’ plaats.

Tot zondag 22 oktober staat ‘Arnhem en omstreken’ negen dagen lang op hun sprookjeskop. Alles wordt omgetoverd tot een grote sprookjesstad voor jong en oud. Het thema van het ‘Sprookjesfestival 2017′ is ‘FEEST!’. In de herfstvakantie verkeert Arnhem in sprookjesachtige sferen. Op bijzondere en onverwachte locaties zijn voorstellingen, dans, theater, muziek en een tentoonstelling te bewonderen. Maar ook lezingen en verteltheater spelen een belangrijke rol. De internationale en landelijke programmering, zorgt voor een gevarieerd en spannend aanbod, naast alle andere activiteiten die georganiseerd worden.

Doe bijvoorbeeld mee aan de Sprookjes Modeshow op vrijdag 20 oktober. De modeshow vindt plaats op het Land van de Markt, bij het Musiskwartier in Arnhem. Er doen een heleboel sprookjesfiguren aan mee en natuurlijk zijn de prinsessen Arnerijntje en Stagerijntje ook van de partij! Voorafgaand aan de modeshow wordt er een gratis workshop gegeven waarbij jij je prinsessenjurk of prinsenkostuum gaat pimpen Maar er is ook een programma samengesteld zodat ouders (of ouderen) zich deze week niet hoeven te vervelen. Kijk voor alle informatie op: www.sprookjesfestival.nl.

Lees ook:Sprookjesachtig festival in Arnhem…
Lees ook:Paraview Arnhem; win een privéconsult bij Liesbeth van Dijk…
Lees ook:Bezoek de paranormale beurs van Paraview Arnhem…
Lees ook:Kom naar Paraview Arnhem…
Lees ook:Bloedstollende familiepret in de herfstvakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>