IT; een baby voor Pennywise…

De film ‘IT’ houdt mensen (gemoederen) wel bezig. Zo zou volgens het AD er een scène zijn uitgeknipt die als te schokkend zou worden ervaren. Uit het script, dat is verspreid door Amerikaanse media, blijkt dat het de bedoeling was dat horrorclown Pennywise, in het bijzijn van een moeder, haar baby ging (op)eten.

Volgens acteur Timothy Simmons, die auditie deed voor de rol van de angstaanjagende clown, was het fragment er bijna (door)gekomen. Hij spreekt van een choquerende scène. ”Pennywise is te zien in het dorpje Derry waar hij een vrouw overhaalt om haar baby af te staan zodat hij deze kan opeten. Het engst was, dat het zo realistisch leek. Het was net echt. Als of hij zei:  ‘als je dit niet doet, dan gebeurt er dat met jou. En alles daaraan was verschrikkelijk.”

Een deel van het script is nog terug te vinden via de Amerikaanse nieuwssite  ‘Reddit’. Het fragment luidt: ”Ze draait zich weg van de baby. Camera draait naar stervende mensen. We zoomen in op haar gezicht als ze begint te stralen. Pennywise kruipt naar een baby toe en begint te eten. Een scherpe huil van de baby als we luid gekraak horen.” IT vertelt over een demonische clown die kinderen lokt in Derry. Het is de tweede verfilming van het bekende verhaal; in 1990 verscheen er al een miniserie naar het boek. Het is de bedoeling dat het tweede deel over een paar jaar in de bioscopen verschijnt. IT noteerde vorige maand de beste opening voor een horrorfilm ooit in Nederland (bron AD, foto’s internet).

Lees ook:Nieuwe IT in de maak…
Lees ook:IT en een zaal vol met clowns…
Lees ook:Yogadocente Lena slingert baby’s rond…
Lees ook:Zwangerschapsbelletjes hebben een kalmerende werking
Lees ook:Amerika is klaar met horrorclowns…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>