Fox komt met nieuwe reeks van The Walking Dead…

Vanaf maandag 23 oktober kun je bij FOX kijken naar ‘The Walking Dead’. In seizoen 8 verklaart Rick Negan en zijn troepen de oorlog. De Saviors zijn met meer, hebben betere wapens en zijn meedogenloos, maar Rick en de andere gemeenschappen vechten samen in de hoop op een betere toekomst. De strijd barst los als ze beginnen aan een grote en gedurfde tegenaanval.

The Walking Dead is een Amerikaanse televisieserie over een groep mensen die proberen te overleven in een wereld vol zombies. De reeks werd ontwikkeld door scenarist en regisseur Frank Darabont. Het verhaal speelt zich af in Atlanta (Georgia) en werd gebaseerd op de door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard bedachte gelijknamige strip.

The Walking Dead ging in 2010 van start en groeide al snel uit tot een populaire serie. Waar de eerste twee seizoenen nog respectievelijk zes en dertien afleveringen telden, werd dat vanaf seizoen 3 uitgebreid naar zestien episodes per stuk. Hoewel de kijkcijfers in Amerika na zes seizoenen wat terugliepen werd er door zender AMC gewoon opdracht gegeven voor een zevende seizoen en zoals we inmiddels weten is daar nu seizoen acht.

Lees ook:Première van The Walking Dead seizoen 6 op FOX…
Lees ook:Fantasyserie ‘Game of Thrones’ meest illegaal gedownloade televisieserie…
Lees ook:Angstig gegil bij kijken The Walking Dead…
Lees ook:Laat je de stuipen op het lijf jagen…
Lees ook:Het Zesde Zintuig komt terug op TV 5 maart a.s.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>