Kun je jezelf genezen…

Je hebt vast wel eens gehoord van mensen die een levensbedreigende ziekte hadden en die daar spontaan van zijn genezen. Hoe kan dat? Is het mogelijk dat je jezelf geneest?

Wist je dat je van alle ziektes spontaan kunt genezen? Zonder medicijnen en zonder hulp van een dokter? Volgens Dr. Lissa Rankin is het mogelijk. Genezing komt niet door medische ingrepen, maar door emotionele en spirituele dingen in je leven te veranderen. Ze ontdekte 9 kenmerken bij mensen:

1. Ze veranderen radicaal hun dieet.

2. Ze namen eigen verantwoordelijkheid over hun genezing.

3. Ze volgden hun intuïtie.

4. Ze versterkten hun immuunsysteem door het innemen van kruiden en voedingssupplementen.

5. Ze begonnen met het loslaten van onderdrukte emoties.

6. Ze zorgden voor meer positieve emoties.

7. Ze omarmden sociale steun.

8. Ze hielden zich meer bezig met spiritualiteit.

9. Ze hadden een belangrijke reden om voor te leven.

Ons lichaam weet hoe het zichzelf kan genezen en doet dat elke dag. Wat het genezingsproces heel vaak blokkeert of tegenhoudt zijn onze gedachten en overtuigingen. Wat super belangrijk is om te weten, is dat dit mechanisme alleen werkt alleen wanneer je lichaam relaxt is. Je lichaam geneest niet wanneer het gestrest is. Wil je genezen dan is het noodzakelijk dat je lichaam zo relaxt mogelijk is. Wat al helpt, is bijvoorbeeld liever zijn voor jezelf, elke dag 20 minuten te mediteren of veel te lachen, waardoor je jezelf uit het stressgevoel haalt.  Ben je ziek of heb je last van chronische pijn? Focus dan niet daarop, maar focus op wat je elke dag stress geeft of verdrietig of boos maakt. Als je dat uit je leven verwijdert, is de kans groot dat ook de ziekte of pijn uit je leven zal verdwijnen. Dit geldt niet alleen als je al ziek bent of pijn hebt. Het werkt ook preventief (bron Vrouwenpassie, Yvette van Boven).

Lees ook:Healing zorgt voor pijnverlichting bij reuma
Lees ook:Aarde kan blokkade bij paard verhelpen
Lees ook:Powergenezing met de kracht van liefde…
Lees ook:Pijnlichaam als bewustmaker…
Lees ook:Gratis minicursus voor hooggevoelige mensen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>