Er is wel degelijk leven op Mars…

Regelmatig kom je op internet verhalen tegen over reïncarnatie. Enkele jaren geleden trok een Russische jongen wereldwijde aandacht toen hij claimde in een vorig leven op Mars te hebben geleefd.

In het jaar 2004 begon de zevenjarige jongen Boris Kipriyanovich, ook wel bekend als ‘Boriska’ (kleine Boris), rond een kampvuur bij een expeditie in Medvedetskaya de medewerkers in levendige details te vertellen over wat hij zijn vorig leven op de planeet Mars noemde.  Anderhalf uur lang vertelde hij over een Martiaanse beschaving, megalithische bouwwerken, ruimteschepen en over het verloren land Lemurië. Hij zou in een vorig leven van Mars gekomen zijn en hij had vrienden op Aarde die woonden in Lemurië.” Eén van de expeditieleden had in de gaten dat hier iets bijzonders gebeurde en heeft het verhaal op tape vastgelegd. Volgens Boriska heeft Mars tegenwoordig nog steeds bewoners, alleen leven ze nu noodgedwongen onder de grond.

Boriska vloog destijds regelmatig naar de Aarde. Toen hij in 2008 elf jaar oud was, werd hij uitgebreid geïnterviewd door Project Camelot. Daarna werd het stil en verschillende mensen vroegen zich af wat er  met de jongen was gebeurd. Volgens informatie (augustus 2012) die  via Project Camelot ter beschikking kwam, is Boriska in Rusland opgenomen in een ‘speciaal staatsprogramma’. Hij is ook niet meer zomaar te benaderen, dit kan alleen via een speciale procedure en dan nog is het niet zeker of iemand hem te spreken krijgt. Ook schijnt  hij deel uit te maken van een groep die ‘Indigos/Psychics’ wordt genoemd. Wel weten we inmiddels dat Marsbewoners volgens hem ruim twee meter lang zijn en onder de grond leven. Ze zijn onsterfelijk en verouderen na hun 35e niet meer, aldus de Rus (bron en foto’s internet).

Lees ook:Marsbewoners leven in ondergrondse steden…
Lees ook:‘The Space Between Us’; zal hij op Aarde overleven…
Lees ook:Gaan we verhuizen naar Mars?
Lees ook:Op zoek naar astronauten ruimtereis Mars…
Lees ook:Nieuw soort duinen ontdekt op Mars…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>