Amma’s embracing the world tour…

Kom Amma’s inspiratie en darshan ervaren tijdens haar bezoek aan Nederland in Expo Houten! Op dinsdag 28 en woensdag 29 november is Amma voor een tweedaags bezoek in Nederland, als onderdeel van een tour langs 10 Europese steden. Tijdens dit programma is het mogelijk om Amma’s darshan te ontvangen. Amma’s programma is vrij en zonder kosten toegankelijk. Darshan: Amma’s onvoorwaardelijke liefde in een unieke, persoonlijke omhelzing.

Gratis tickets voor Amma’s darshan worden vanaf een uur vóór elk programma aan iedereen persoonlijk uitgedeeld, op volgorde van binnenkomst. Reserveren is niet mogelijk. Tijdens het programma is volop informatie over o.a. Amma’s Embracing the World projecten, meditatie en yoga en de Amma Centrums in Nederland en België. In het restaurant zijn heerlijke Indiase & Westerse snacks en maaltijden verkrijgbaar.

Amma’s bezoek wordt georganiseerd en gedragen door vrijwilligers. Wilt u meehelpen om duizenden mensen de kans te geven Amma te ontmoeten? Sluit u dan aan bij onze groep enthousiaste vrijwilligers en beleef Amma’s bezoek van dichtbij. Vrijwilligers kunnen tegen lage kosten drie nachten slapen en eten in de Expo. Wil je meer weten over dit vrijwilligerswerk?  Stuur dan een mailtje baar [email protected] Woon je in België, dan kun je mailen naar: [email protected] Ik ben overigens heel nieuwsgierig wie ervaring heeft met deze dame en dat wil delen.

 

Lees ook:Knuffelgoeroe Amma komt naar Houten
Lees ook:Maak kennis met Bhagavan en Amma…
Lees ook:Spirituele beurs van Para-Astro in Berchem (B)…
Lees ook:Vol = Vol!!! Speciaal Jubileum Reiki Festival 2009
Lees ook:Speciaal Jubileum Reiki Festival 2009. 25 jaar in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>