Handafdrukken op de muur…

Mijn dochter (12) ziet geesten. Niet altijd en overal, maar regelmatig. Zo ‘schrikt’ ze af en toe bij het zien van één van de, zeg maar, andere bewoners van ons huis. Zelf ik niets, maar reuk en voel soms de aanwezigheid van anderen.

Op internet kom ik regelmatig soortgelijke verhalen tegen. Een Schotse vrouw zegt zeker te weten dat er een geest van een kind rondwaart door haar huis. Dat schrijven onder meer de Daily Mirror en the Sun.Joanne Gallagher (39) zag handafdrukken op één van de muren staan toen ze de slaapkamer van haar dochtertje Aimee op een dag aan het schoonmaken was. Ze was met stomheid geslagen, aangezien de afdrukken uit het niets leken te verschijnen.  “Aimee was op dat moment op vakantie en ik was haar slaapkamer aan het schoonmaken toen ik ze plotseling zag,” zei Joanne. Ze voegde toe dat de handafdrukken bestonden uit een stoffige, zwarte substantie. Ze kon ze gemakkelijk verwijderen. Een vriendin van haar vertelde dat de zoon van de vorige bewoners zichzelf had opgehangen aan de trap. Joanne denkt nu dat de geest van die jongen nog rondwaart in het huis.

Het is niet de eerste keer dat ze vreemde dingen meemaakt in het huis. Enkele maanden geleden hoorde de vrouw ’s nachts al iemand ‘mama, mama’ fluisteren. Vervolgens voelde ze een drukkend gevoel op haar schouder. Daarnaast beweren de kinderen van Joanne dat ze eens een vrouw met donkere haren bovenaan de trap hebben gezien. Ze zegt dat ze vroeger zelf ook geesten heeft gezien (bron en foto’s internet).

Lees ook:Vreemde handafdrukken op muur…
Lees ook:Het Witte Huis in Amerika, het spookt er!
Lees ook:Het blijft spoken in het Stanley Hotel…
Lees ook:The Brown Lady of Rainham Hall, het beroemdste spook van England
Lees ook:Filmpje, oef, je zult het maar zien in je huis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>