Dear David en Adam…

Heb je al gehoord van Dear David? Het jongetje heeft weer van zich laten horen. Vier maanden geleden droomde Adam voor het eerst over David.

Adam deelde het mega spannende verhaal op Twitter. Het kleine jongetje zat – net als in zijn vorige droom – weer in een stoel. Adam: “David keek me boos aan en ik voelde gewoon dat er iets ging gebeuren. Hij zou waarschijnlijk weer uit de stoel komen. Net zoals in mijn eerste droom. Ik moest iets doen dus ik pakte m’n telefoon die ik naast m’n bed bewaar. Ik dacht: ‘Als David me gaat vermoorden, kan ik op zijn minst bewijsmateriaal proberen te verzamelen met m’n telefoon.’ Ik begon foto’s te maken in het donker. Hij kroop van de stoel af en begon naar me toe te schuifelen. Hij bewoog langzaam. ik was ZO bang. Ik bleef maar foto’s maken. David hinkte dichter naar me toe en z’n blik week niet af. Al snel stond ik oog in oog met hem.”

David: “Hij begon iets onverstaanbaars te mompelen. Ik keek toe hoe zijn ogen in zijn hoofd rolden, totdat ze helemaal wit waren. Ik probeerde me van hem af te wenden, maar ik kon nauwelijks bewegen. En toen werd ik wakker, net zoals de vorige keer. Het was een klaarlichte dag. Geen spoor van David.” Adam was natuurlijk super blij dat het een droom was en ging die dag gewoon naar z’n werk. Toen hij thuiskwam besloot hij even op z’n telefoon te kijken. Toen schrok hij zich wederom weer helemaal kapot, want zijn fotobibliotheek stond vol met foto’s van gisterenavond. En daar zag hij Dear David. Op de foto. In vol ornaat (bron en foto’s Cosmopolitan).

Lees ook:Re├»ncarnatie van honkballegende Lou Gehrig…
Lees ook:Geest bezoekt verjaardagsfeest…
Lees ook:Duminda herinnert zijn vorige leven als monnik…
Lees ook:Onderzoek naar uitspraken kinderen en re├»ncarnatie…(deel 1)
Lees ook:“Ik zag allemaal zwevende gezichten…”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>