Het blijft spoken op Deerpark CBS…

Deerpark CBS, een 189 jaar oude middelbare school in Cork, Ierland, heeft al enige tijd te maken met een geest die onder meer met spullen gooit. Tenminste, tot die conclusie komen velen na het zien van beveiligingsbeelden.

Medewerkers van de school plaatsen al eerder een video van deze geest met  de vraag of iemand de beelden kan verklaren. Nu hebben medewerkers opnieuw een video geplaatst waarop hetzelfde fenomeen te zien is: een doodstille schoolgang waar ineens spullen vanaf lockerkasten vliegen, stoelen gaan schuiven en posters van de muur worden getrokken. Het gebeurt altijd op dezelfde plek in de school, vertelt schoolhoofd Kevin Barry aan de Britse krant The Sun. “Mensen klagen al heel lang dat ze ineens tocht voelen als ze daar lopen. Eén van mijn docenten neemt zijn hond altijd mee naar school, maar het dier weigert pertinent in de richting van die gang te lopen.”

Van trucage is volgens Barry geen sprake, want de beelden zijn gemaakt door een bewakingscamera met bewegingssensor die pas aanspringt als er activiteit is. Het is dus onmogelijk dat er iemand in de buurt is die ongezien aan touwtjes of iets dergelijks kan trekken om de spullen door de ruimte te laten vliegen. Die camera’s met sensoren hangen er pas, en zijn vooral opgehangen om erachter te komen hoe het mogelijk is dat de vloer in de gang ‘s ochtends regelmatig bezaaid ligt met allerlei spullen die de middag ervoor toch echt ergens anders lagen. Maar helaas leveren de beelden meer vragen dan antwoorden op… Wil je het filmpje zelf bekijken? Op internet kun je op diverse sites het desbetreffende filmpje vinden (bron en foto’s internet).

Lees ook:Het spookt in Deerpark CBS…
Lees ook:Laat je de stuipen op het lijf jagen…
Lees ook:Wel of geen spook op gemeentehuis Spanje…
Lees ook:Reuzen bestaan…of toch niet…?
Lees ook:Geest naast slapende baby…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>