‘Een nieuwe aarde’; nu als luisterboek verkrijgbaar…

De decembermaand staat weer voor de deur. De dagen worden korter en niets is heerlijk om je terug te trekken met een boek. Bij AnkhHermes is  ’Een nieuwe aarde’ van Eckhart Tolle nu ook verkrijgbaar als luisterboek. Gebaseerd op de inzichten uit De kracht van het Nu wijst Eckhart Tolle ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk.

Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle zag in 2016 het licht, maar is actueler dan ooit. Tolle, een van de meest geliefde en inspirerende spirituele auteurs van dit moment en bekend geworden met zijn wereldwijde bestseller De kracht van het Nu, onderstreept met een nieuw woord vooraf in deze jubileumeditie van Een nieuwe aarde dat het vijf voor twaalf is voor de mensheid. Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, dan transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert.

Eckhart Tolle (1948) is een van de meest geliefde en inspirerende spiritueel leraren van dit moment. Zijn boeken, waarvan De kracht van het nu en Een nieuwe aarde het meest bekend zijn, staan al jaren op eenzame hoogte in de bestsellerlijsten. Eckhart Tolle inspireert met zijn boeken en lezingen wereldwijd miljoenen mensen om meer liefde, geluk, creativiteit en innerlijke vrede te vinden door veel meer in het Nu te leven. Wil je meer over deze schrijver weten of ben je op zoek naar een ander boek? Kijk dan zeker even op www.ankhhermes.nl.

Lees ook:De maand mei staat in het teken van Eckhart Tolle…
Lees ook:Tolle-maand bij AnkhHermes…
Lees ook:Op retraite met Tolle en Eng…
Lees ook:‘De kracht van het Nu’; hét spirituele boek van afgelopen decennium…
Lees ook:‘Stil Middelpunt’; het nieuwe boek van Steve Taylor…

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Een nieuwe aarde’; nu als luisterboek verkrijgbaar…

    1. Suzanne Grijpink Auteur

      Dank je wel voor de link Huub

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>