Lynne McTaggart komt naar Amsterdam…

Ter gelegenheid van het verschijnen van haar nieuwe boek ‘Het Intentie-effect, the Power of Eight’ komt Lynne McTaggart op 25 januari naar de Posthoornkerk in Amsterdam Zij vertelt deze avond over haar nieuwe boek. Uiteraard neemt zij haar bezoekers mee in een intentie-experiment. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Lynne McTaggart.

Inloop van 19.30 tot 20.00 uur met koffi of thee. Lezing, experiment en vragen duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Vooraf en na afloop is er gelegenheid tot het kopen van het boek van Lynne McTaggart. Lynne vertelt deze avond onder meer over de onvoorstelbare positieve kracht die vrijkomt als we onze gedachtekracht bundelen in een kleine groep. Ze deed hier meer dan tien jaar lang wetenschappelijk onderzoek naar en laat zien welke wonderen uit dit onderzoek naar voren kwamen. Uiteraard laat ze je deze kracht ook zelf ervaren tijdens een live intentie-experiment.

In Het Intentie-effect: The Power of Eight geeft Lynne McTaggart wetenschappelijke context aan alle wonderen die ze aanschouwde. Ze dook in de geschiedenis van het fenomeen gedachtekracht en organiseerde een grote onafhankelijke wetenschappelijke studie met ‘Power of Eight’ groepen om aan te kunnen tonen waarom positieve gedachtekracht bundelen in kleine groepen de snelweg is naar geluk. “Met onze gedachten kunnen we echt wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld om ons heen positief te veranderen”, aldus de schrijfster. Kaarten zijn te reserveren  op  www.ankhhermes.nl.

Lees ook:Wetenschappelijk onderzoek op het gebied van gedachtekracht…
Lees ook:Nog tickets verkrijgbaar voor Lynne Mc Taggart…
Lees ook:‘Familieopstellingen en Een cursus in wonderen’ van Els Thissen…
Lees ook:The Power of the Heart in Tilburg…
Lees ook:De Biblos-serie van Willem Glaudemans…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>