Tijdreizen in nabije toekomst mogelijk…

In een filmpje dat momenteel rondgaat op internet is een man te zien die claimt uit het jaar 2028 te komen. In de video zegt de man, Noah geheten, dat hij zijn leven riskeert om de mensen die in 2017 leven te vertellen wat de toekomst voor ons in petto heeft (bon NineforNews).

Hij beweert onder meer dat Donald Trump in 2020 zal worden verkozen als president, dat kunstmatige intelligentie in opkomst zal zijn en dat apparaten die lijken op Google Glass de wereld in hun greep zullen hebben. “Ik ben niet van plan om mensen te misleiden,” zegt hij in het filmpje. “Ik wil alleen maar bewijzen dat tijdreizen bestaat. Ik ben namelijk zelf een tijdreiziger.” Noah vertelde aan Paranormal Elite dat hij lijdt aan anorexia en depressie en in werkelijkheid 50 jaar oud is, maar er als gevolg van een verjongingsmiddel uitziet als iemand van 25.Hij zei dat hij vanuit het jaar 2021 is teruggereisd naar 13 november 2017. Tijdreizen wordt alleen toegepast door topgeheime organisaties, maar in 2028 zal het algemeen bekend worden, aldus de man.

“Ik wil graag specifieke feiten noemen over de toekomst om te bewijzen dat tijdreizen bestaat,” zegt hij. Noah zegt dat elektrische auto’s in 2021 zo’n 1000 kilometer op een enkele lading kunnen rijden en adviseert mensen om hun tijd en geld te investeren in duurzame energie. Kunstmatige intelligentie zal tegen 2021 erg populair zijn en apparaten die op Google Glass lijken zullen over net zoveel rekenkracht beschikken als hedendaagse computers, klinkt het. Volgens de man wint Trump in 2020 de presidentsverkiezingen. “Ik kan dit met 100 procent zekerheid zeggen, ik geef niet mijn mening.” Surf naar www.ninefornews om het filmpje te bekijken.

Lees ook:Tijdreiziger slaagt voor test leugendetector…
Lees ook:Torens aan rand van een krater op maan gevonden…
Lees ook:KI en de invloed op de wereld…
Lees ook:Leiden robots een eigen leven…
Lees ook:Robot Atlas kent vele tricks…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>