Vreemde bovennatuurlijke verschijnselen…

De wereld kent veel vreemde en bovennatuurlijke verschijnselen. Duivels en zwarte gestaltes die ons ’s nachts van onze adem beroven. Kwaadaardige creaturen die door Tibetaanse yogi’s worden gecreëerd en die niet meer verdwijnen. Ga zo maar door. Dit artikel kwam ik (deels)  tegen op avalon.infoteur.nl en wil ik graag met jullie delen.

Slaapverlamming – Een Bovennatuurlijke Oorzaak

Een groot aantal mensen is ervan overtuigd dat ze ’s nachts oog in oog hebben gestaan met demonen of duivels. Deze personen kunnen zich tijdelijk niet meer bewegen, zien zwarte gedaantes, horen voetstappen en kunnen niet of nauwelijks nog ademen. Wetenschappers proberen aan dit fenomeen een logische verklaring te geven, maar diegenen die het hebben meegemaakt, denken vaak dat slaapverlamming een bovennatuurlijke oorzaak heeft.

Tulpa’s – Voorwerpen Creëren Met Gedachten

De laatste jaren doet steeds vaker het idee de ronde dat we onze materiële wereld kunnen creëren via onze gedachten en gevoelens. Meestal gaat het over zelfhulptechnieken zoals The Secret die een beter bestaan beloven. Tibetaanse yogi’s gaan met deze theorie een stapje verder. Getuigenverslagen spreken over het creëren van voorwerpen en zelfs levende personen. Hebben de Tibetaanse yogi’s krachten die wij ook zouden kunnen aanleren of zijn ze slechts een onderdeel van onze eigen verbeelding?

The Mothman – Voorspelt grote rampen

Of wat dacht je van ‘The Mothman’? Een naam die gegeven is aan een wezen dat waargenomen zou zijn in Charleston in West Virginia (vanaf 12 november 1966 tot december 1967). Vrijwel alle ooggetuigen hebben het over een wezen met een lengte van ongeveer 3 meter en grote reflecterende rode ogen. Ook had het vleugels zoals een vlinder en veren in plaats van huid. Het wezen is ook een aantal keer waargenomen zonder hoofd en met zijn ogen in zijn borst. The Mothman is al een aantal keer gefotografeerd en blijkt alleen gezien te worden alvorens een grote ramp plaatsvindt (foto’s internet).

Lees ook:Slaapverlamming is een angstaanjagende slaapstoornis…
Lees ook:Vier ook 80ste verjaardag van de Dalai Lama…
Lees ook:Vrouw fotografeert buitenaards wezen Qatar
Lees ook:‘Het Tibetaanse Dodenboek’ van W.Y.Evans-Wentz…
Lees ook:Wereld Yoga Dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>