Welk set Inzichtkaarten past bij jou…

Het leven is niet altijd even gemakkelijk. Soms heb je even een setje in de goede richting nodig. Zelf gebruik ik graag Inzichtkaarten. Ik heb er verschillende (sets) thuis liggen en nog regelmatig valt mijn oog op nieuwe ‘kaarten’ die verschijnen of al eerder verschenen zijn.

Zo heb je de inzichtkaarten met als thema: ‘Denk Positief’ (auteur ZNU, uitgever Deltas Centrale uitgeverij). Positieve gedachten hebben een grote invloed op de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je de wereld ervaart. Ze creëren een massa aan positieve energie en geven je een blij gevoel. In dit doosje vind je 52 kleurrijke inspiratiekaartjes boordevol optimistische inzichten en gedachten. Doe het snel open en dompel je onder in positieve vibes!

Of ga je liever voor de  ‘Spirituele Inzichtkaarten’ van  Jessica le (uitgever Deltas)? Deze inspirerende kaarten zullen je helpen om de antwoorden te vinden die je nodig hebt. Ze loodsen je voorbij de obstakels die het leven op je pad werpt. Vraag om een verhelderend antwoord op je levensvraag, kies een kaart, bedank en laat je leiden door de spirituele inzichten… Surf als je geïnteresseerd bent in inzichtkaarten eens rond op het web. Er is zoveel verkrijgbaar op dit gebied dat er altijd wel een mooie set tussen zit die er uitspringt. Soms kun je een ‘dagkaartje’ uitkiezen om er zo achter te komen of de teksten (en eventueel de afbeeldingen) je aanspreken. Welke set is jou favoriet?

Lees ook:Trek eens een engelenkaart
Lees ook:Wie wil er een inzichtkaart…
Lees ook:Feel good kaarten; voor een positieve kijk op het leven…
Lees ook:Positief denken door affirmaties…
Lees ook:Hoe kom je in contact met engelen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>