Het hiernamaals bestaat…

Een dokter, advocaat en ambtenaar geloven alle drie dat er een hiernamaals is. “Ik geloof dat de menselijke geest na de dood voortleeft,” schrijft Theresa Cheung voor de Daily Mail. Twintig jaar geleden reed ze op een kruising af. Ze zat achter een vrachtwagen die linksaf wilde slaan. Plotseling hoorde ze een stem die tegen haar zei dat ze naar rechts moest gaan. “Het was de stem van mijn moeder, die enkele jaren eerder was overleden,” zei ze (bron NineforNews).

“Als ik linksaf was geslagen zou je dit nu niet lezen omdat ik dan betrokken zou zijn geweest bij een ongeluk dat drie levens eiste,” vervolgde ze. Ik kan die stem tot op de dag van vandaag niet verklaren, aldus Theresa. Ze is ervan overtuigd dat het haar moeder was, die haar vanuit het hiernamaals stuurde. “Dit was voor mij bewijs dat er een hiernamaals is,” concludeerde ze. Jane werkt als ambtenaar op het Britse ministerie van Justitie. Ook zij is ervan overtuigd dat de hemel bestaat. Toen ze 11 jaar oud was raakte één van haar vriendinnetjes in coma nadat ze was geschept door een dronken automobilist. Dokters dachten dat ze het niet zou overleven en haalden haar van de beademing. Tot ieders verbazing werd ze weer wakker. “Ze zei dat haar overleden opa tegen haar had gezegd dat ze terug moest gaan,” zei Jane. “Ze zei ook dat ze was beschermd door engelen. Ik denk nog steeds dat ze de waarheid sprak.” Ali Norell heeft naar eigen zeggen contact gehad met overleden geliefden. Haar derde kind, Romy, stierf in juli 2014 vlak na de geboorte na een hersenbloeding. “De eerste keer was toen ik 14 jaar oud was,” zei ze. “Ik zag mijn opa, die was gestorven toen ik vier was, in mijn slaapkamer.”

“Wat me opviel waren zijn kleren,” voegde ze toe. “Toen ik er later met mijn moeder over sprak zei ze dat het de kleren waren waarin hij was begraven.” Ali besloot eens bij een medium langs te gaan. De vrouw begon gelijk over een baby die recentelijk was overleden: Romy. De vrouw vroeg of haar tv misschien was verplaatst. Ze zei namelijk dat Romy’s geest op die manier met haar probeerde te communiceren. “Onze tv was inderdaad verplaatst,” zei Ali. “Drie ochtenden op rij stond hij andersom.” “Ik dacht dat mijn man of onze 4-jarige zoon het scherm had gedraaid, maar dat bleek niet zo te zijn,” klonk het. Volgens Ali moet het Romy zijn geweest die probeerde vanuit de hemel met haar te communiceren. In een studie uit 2014 laat dr. Sam Parnia van de Universiteit van Southampton zien dat het bewustzijn kan blijven voortbestaan nadat het lichaam en het brein afsterven (bron Daily Mail, NineforNews, foto’s internet).

Lees ook:Veel mensen geloven in een hiernamaals…
Lees ook:Diamond: “Ik zat hiervoor in het leger…”
Lees ook:“In eerste instantie hadden we niet door dat wij het waren…”
Lees ook:Mysterieuze vrouwenstem redt leven baby
Lees ook:Glimp van het hiernamaals…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>