Derek Ogilvie toert weer rond…

Derek Ogilvie heeft een nieuwe theatertour en  toert de komende maanden door heel Nederland.  Hij is één van de meest bekende mediums van Nederland. Derek zijn dynamische persoonlijkheid staat garant voor een zeer onderhoudende show met een achtbaan aan emoties.

 Derek Ogilvie is 52 jaar en werkt sinds 16 jaar als professioneel medium. Derek wist altijd, zelfs al op jonge leeftijd, dat hij paranormaal was maar besefte dit pas echt op latere leeftijd. “Als kind zag ik overleden mensen, maar dat maakte me niet bang. Het feit dat ik het aan niemand kon vertellen, raakte me meer. Ik wilde niet vreemd gevonden worden en er bij horen in mijn familie en vriendenkring, zoals alle andere kinderen. Pas in 2005, tijdens het schrijven en daarbij het overdenken van mijn leven, realiseerde ik me hoeveel ik had onderdrukt door de jaren heen.”

“Er zullen altijd mensen zijn die twijfelen aan mijn werk of mij zelfs niet geloven, voor wie geen enkel bewijs genoeg zal zijn om hen op andere gedachten te brengen. Ik heb me verdiept in mijn werk door wat ik doe door de ogen van een skeptisch iemand te bekijken. Hierdoor vind ik het erg belangrijk om bevestiging te krijgen van de details die ik door krijg en dat die ook kloppen. De waarheid vind ik het aller belangrijkste.”

Goed om te weten:

-        Bij iedere show is er een tolk aanwezig die voor Derek en het publiek vertaalt. Ook wanneer u geen Engels spreekt of verstaat is de show dus goed te volgen.

-        Toegang tot de shows voor kinderen vanaf 12 jaar is alleen mogelijk onder begeleiding en verantwoording van de ouder(s) en/of wettelijke voogd. Er worden tijdens de shows, net zoals in Derek zijn tv programma’s, gevoelige onderwerpen behandeld waarbij thema’s van volwassen aard aan bod kunnen komen.

Kijk voor alle info op: www.derekogilvie.com.

Lees ook:Nieuwe theatershows van Derek Ogilvie…
Lees ook:Nog kaarten verkrijgbaar voor ‘The Unexpected Tour’ van Derek Ogilvie
Lees ook:Derek Ogilvie is niet kapot te krijgen
Lees ook:Derek Ogilvie family Circle RTL 4
Lees ook:Derek Ogilvie strikes back

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>