Wat staat ons te wachten in 2018…

Een man die bekend staat om gebeurtenissen te voorspellen voor ze plaatsvinden, heeft enkele nare voorspellingen gemaakt voor 2018. Er zou ons een chemische aanval op een Europese stad en een globale griepepidemie te wachten staan (bron Metro.nl).

De Britse Craig Hamilton-Parker beweert onder andere het presidentschap van Trump en de Brexit te hebben voorspeld. In een nieuwe video deelt hij zijn verwachtingen mee voor 2018 en die zien er niet fraai uit. De toekomst voor de Verenigde Staten ziet er allereerst niet erg rooskleurig uit. Zo verwacht de helderziende dat de VS Noord-Korea zal uitdagen door een belangrijke handelsroute op te blazen. Verder zal Kim Jong-un van de troon gezet worden in Noord-Korea. Een poging om Trump af te zetten, zou volgens Hamilton-Parker falen en een oorlogsschip van de VS zal zinken. Daarnaast zou er ook nog een globale griepepidemie uitbreken. Wat Europa betreft, vermoedt Hamilton-Parker dat Teresa May aan de macht blijft in het Verenigd Koninkrijk. Verder zou er naast een terroristische aanslag op een Britse autosnelweg ook een chemische aanval in Londen of in Berlijn plaatsvinden.

Toch zouden we ons niet al te veel zorgen maken. Vorig jaar verwachtte de helderziende ook dat er een wereldwijde epidemie zou uitbreken. Dat is gelukkig niet gebeurd, dus de vooruitzichten voor 2018 kan je met een flinke korrel zout nemen. De kans is groot dat de man enkel inspeelt op de bestaande dreigingen en de angst die leeft onder de bevolking, aldus Metro.

Lees ook:Noord-Korea wil naar de maan…
Lees ook:Ik wist dat ik stervende was…
Lees ook:Kinderwens Kate en William toch nog niet voorbij
Lees ook:We zijn er nog!
Lees ook:Voorspellingen van Baba Vanga voor 2018…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>