Spokenjagers leggen geest van kind vast…

Spokenjagers claimen de geest van een kind te hebben vastgelegd in de gangen van een verlaten landhuis. Het team meent dat op de beelden, die afgelopen maand zijn gemaakt in Wentworth Woodhouse in Yorkshire, een verschijning ter grootte van een kind is te zien die door een gang van het landhuis beweegt. Het paranormale onderzoeksteam Soul Reapers zag de spookachtige verschijning pas later tijdens het bestuderen van de beelden.

Sceptici denken echter dat het gaat om een schaduw of een lichtschijnsel op de cameralens. Wentworth Woodhouse is het grootste huis in Groot-Brittannië. Eerder werden er studenten ondergebracht, maar het raakte uiteindelijk in verval. De laatste 10 jaar is het opengesteld voor publiek. “In de video kun je een donkere figuur zien die naar de cameraman kijkt,” zei teamlid Mark Vernon. “Pas achteraf zagen we de verschijning.”

“We hadden geluk omdat we nog maar een paar minuten binnen waren toen we dit vastlegden,” voegde hij toe. “Sommige mensen zeiden dat het er spookt en dat lijkt zeker het geval te zijn.” Hij zei dat een andere camera een laag gegrom vastlegde toen één van de leden één van de kamers binnenging. Er zijn in het 18e-eeuwse landhuis al een aantal onverklaarbare waarnemingen gedaan en het was zelfs te zien in het tv-programma Most Haunted. Kijk op de site van Ninefornews voor een filmpje.

Lees ook:Geest op camera vastgelegd…
Lees ook:Geest van Tutbury Castle laat van zich horen…
Lees ook:Diamond: “Ik zat hiervoor in het leger…”
Lees ook:Geest van overleden meisje vernielt auto van Engels echtpaar
Lees ook:Wie houdt ons toch in de gaten…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>