Engelen en wensen…

Soms wil ik iets zo graag dat ik blokkeer. Dan roep ik de engelen aan voor kracht om mij te helpen bij het realiseren van mijn ‘doel’ (wens). Uit ervaring weet ik dat ze er zijn om mij te helpen bij de stappen die ik moet nemen.

De eerste stap is om de engelen te vragen om mij inzicht en heling te geven. Vaak krijg je antwoorden (en  inzichten) op diverse manieren zoals bijvoorbeeld in een droom, een liedje dat je hoort of iemand die een opmerking maakt en je vangt die op. Sta hier open voor.

Kom tot rust door meditatie. Ik kan ook in mijzelf ‘kruipen’  door gedurende de dag mij even terug te trekken. Bijvoorbeeld tijdens het fietsen naar mijn werk, of  als ik boodschappen aan het doen ben. Visualiseer wat je graag zou willen.  Waar je bewust je aandacht brengt, zal gaan groeien in je leven.

Wat er bij mij nog wel eens wilt ontbreken, is een gezonde lifestyle. Toch lees en hoor ik overal dat het essentieel is bij het vervullen van je wensen. Gezond eten zuivert je lichaam waardoor je meer openstaat voor signalen ‘van boven’. Dat geldt ook voor een goede nachtrust. Als je goed voor jezelf zorgt, sta je ook meer open voor het goede om je heen.

Misschien wel het allermoeilijkst vind ik dat je moet (blijven) geloven in je eigen kracht en dit gevoel moet vasthouden als het gaat om het laten uitkomen van je wens. Ik weet dat je dingen voor jezelf mag wensen en dat dit niet egoïstisch is. Toch is het soms moeilijk. Engelen willen niets liever dan jou gelukkig zien.

Ik lees ergens dat je eigenlijk elke dag even de tijd moet nemen om je wens voor te stellen. Wat voel je erbij? Vraag om hulp daar waar je het kunt gebruiken. Laat je leiden. Zelf dank ik altijd voor de gekregen inzichten. Hoe is jullie ervaring? (bron en foto’s internet).

Lees ook:Hoe kom je in contact met engelen…
Lees ook:Je heil zoeken bij engelen…
Lees ook:Witte veren en engelen…
Lees ook:Aartsengelen zijn prachtige wezens…
Lees ook:Hoe herken ik een geïncarneerde engel?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>